Η χρήση ενός ποιοτικού καυσίμου, από αντίστοιχα ένα ποιοτικό πρατήριο που θα εξασφαλίσει την σωστή ποσότητα γλιτώνει τον οδηγό από βλάβες.

Προηγμένης τεχνολογίας diesel

15.165 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/1/2016

Εκτός από το συμβατικό πετρέλαιο κίνησης στη αγορά διατίθενται και κάποια που είναι τεχνολογικά προηγμένα. Χάρη στα πρόσθετα και την ειδική επεξεργασία παρασκευής τους τα πετρέλαια αυτά προσφέρουν ισχυρές καθαριστικές ιδιότητες, προστασία από διάβρωση και φθορά, αυξημένο αριθμό κετανίων (56-57 κετάνια), μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση, μειωμένο θόρυβο και μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά την οδήγηση, επιβαρύνοντας έτσι λιγότερο το περιβάλλον. Η χρήση ενός ποιοτικού καυσίμου, από αντίστοιχα ένα ποιοτικό πρατήριο που θα εξασφαλίσει την σωστή ποσότητα γλιτώνει τον οδηγό από βλάβες (που οφείλονται στο καύσιμο), οι οποίες είναι αρκετά πιο δαπανηρές από την διαφορά τιμής στο λίτρο μεταξύ ενός συμβατικού κι ενός εξελιγμένου καυσίμου.

 
  • giorgos alfa75 america

    Aγαπητο autotriti θα ηταν καλο και εντιμο από μερους σας να αναφερετε(κατι ΠΟΥ ΔΕΝ κανετε),οτι η τεχνολογια common-Rail,ανακαλυφθηκε και εξελιχθηκε από την IΤΑΛΙΚΗ FIAT από την δεκαετια του 80,κανοντας τα τα ιταλικα αυτοκίνητα μετα από λιγα χρονια να εχουν πρωτοπορα τεχνολογια εναντι των ανταγωνιστων τους, κατι που φυσικα εχει υιοθετιθει και από τους γερμανους κατασκευαστες όπως bmw-mercrdes, ακολουθωντας τα βηματα των ιταλων.Ευχαριστω

      9