Όμορφος αν και όχι όσο high tech μας έχει συνηθίσει η Audi από τα νεότερα μοντέλα της, είναι ο διάκοσμος.

Αντίθετα με το Sportback, η έκδοση Sport Sedan του Audi A3 προσφέρει περιορισμένο χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών. Αντίθετα, ο χώρος για τα πόδια τους είναι επαρκής και ελαφρώς αυξημένος σε σχέση με την 5θυρη έκδοση.

Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 425 λίτρα στις δικίνητες εκδόσεις του A3 Sport Sedan, όντας έτσι μεγαλύτερος κατά 45 λίτρα από το Sportback.

Εσωτερικό: Υψηλή ποιότητα, όμορφος διάκοσμος και μεγάλος χώρος αποσκευών

42.853 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2018)

Στο εσωτερικό του Αudi A3 Sport Sedan, η εικόνα δεν διαφέρει από την Sportback έκδοση, προβάλλοντας κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υλικών με ανάλογο φινίρισμα και συναρμολόγηση. Ο διάκοσμος είναι και εδώ ευχάριστος με την πτυσσόμενη οθόνη του συστήματος infotainment MMI να ξεχωρίζει. Σαφώς και σε σχέση με τα νεότερα μοντέλα της Audi με τις μεγάλες οθόνες αφής, το Α3 υπολείπεται σε high tech χαρακτήρα, ωστόσο προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί και εκείνο με τον ν ψηφιακό πίνακα οργάνων  Audi Virtual Cockpit, προσδίδοντάς του ακόμα πιο ευχάριστη εικόνα. Αντίθετα με το Sportback, η έκδοση Sport Sedan του Audi A3 προσφέρει περιορισμένο χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών εξαιτίας της κλίσης της οροφής σε εκείνο το σημείο, με αποτέλεσμα επιβάτες άνω του μέσου ύψους να πρέπει να κάνουν παραχωρήσεις. Αντίθετα, ο χώρος για τα πόδια τους είναι επαρκής και ελαφρώς αυξημένος σε σχέση με την 5θυρη έκδοση, ενώ το υψηλό τούνελ (αν και δικίνητο) και εδώ θα περιορίσει το χώρο για την φιλοξενία ενός μεσαίου επιβάτη. Το μεγάλο ατού αυτής της έκδοσης ωστόσο, είναι ο μεγαλύτερος κατά 45 λίτρα χώρος για τις αποσκευές (425 λίτρα). 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER