Ο 1,5 λίτρων TFSI κινητήρας του A3 Sport Sedan είναι πολιτισμένος και τραβάει θετικά από χαμηλά ενώ εμφανίζει αρκετή δύναμη σε όλο το φάσμα περιστροφής του.

    Κινητήρας-Κιβώτιο: Φυσάει ο 1,5 TFSI…

    42.851 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2018)

    Ο 1,5 λίτρων TFSI κινητήρας του A3 Sport Sedan είναι το νέο στοιχείο στην γκάμα του Α3 και όπως και στις υπόλοιπες προτάσεις του ομίλου που συναντάται, ευχαριστεί με την απόδοση, την λειτουργία και την κατανάλωσή του. Αρχικά είναι πολιτισμένος και τραβάει θετικά από χαμηλά με περιορισμένα επίπεδα θορύβου να γίνονται αισθητά στην καμπίνα, ενώ εμφανίζει αρκετή δύναμη σε όλο το φάσμα περιστροφής του. Οι επιδόσεις είναι πολύ καλές και συνάδουν με τον σπορ χαρακτήρα της έκδοσης, ενώ η κατανάλωσή του κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, με μέση πραγματική τιμή στα 8,1 λτ./100 χλμ. 

    Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό επιτυγχάνεται μέσω της λειτουργία Cylinder On Demand (COD) που ενσωματώνει και που απενεργοποιεί τους 2 από τους 4 κυλίνδρους σε συνθήκες ήπιας κίνησης. Το κιβώτιο S tronic των 7 σχέσεων τέλος, είναι για άλλη μια φορά πολύ άμεσο στις εναλλαγές και προσφέρει με την σειρά του ένα πιο εκρηκτικό τράβηγμα στο A3 Sport Sedan ιδιαίτερα στην θέση Sport του συστήματος παραμετροποίησης.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    MIKRA VANS LEASING
    VW CRAFTER LEASEPRO