Επιλέξτε τον τύπο σχάρας που ταιριάζει στο δικό σας αυτοκίνητο

Βάσεις ποδηλάτου

38.028 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/1/2017

Οι βάσεις στήριξης ποδηλάτων έχουν έξυπνο, λειτουργικό και ελκυστικό σχεδιασμό, έτσι ώστε η μεταφορά των ποδηλάτων σας να γίνεται με ευκολία και προπαντός με ασφάλεια. 


Υπάρχουν δύο τύποι βάσεων, αυτές που προσαρμόζονται στην οροφή και οι βάσεις που τοποθετούνται στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο οι ανάγκες και ιδιαιτερότητες όλων των αυτοκινήτων.

Προσοχή. Όταν δεν χρησιμοποιούνται πρέπει να αφαιρούνται από το αυτοκίνητο. Η τοποθέτησή τους πρέπει να γίνεται προσεκτικά για να αποφευχθούν ζημιές στο αμάξωμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • nikos

    Καλησπερα σας , θελω να μου πειτε κατα ποσο τα ακοντια ..συγνωμη ..βασεις ποδηλατου ηθελα να πω στο πισω μερος του αυτοκινητου ,εφ οσον γινει ατυχημα...πχ πεσει ενας οδηγος μηχανης επανω στο αμαξι και αυτα τον διαπερασουν και φυσικα τον σκοτωσουν η τον αφησουν αναπηρο ,κατα ποσον λοιπον το αμαξι καλυπτεται απο την ασφαλιστικη εταιρεια.

     
    • autotriti

      Απάντηση: Έχει γίνει εκτενής αναφορά για το νομικό πλαίσιο όσον αφορά τις βάσεις ποδηλάτου το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Metaforikes-lyseis-taksidi_132902_22170.asp

        1