Οι σχάρες αυτοκινήτου αποτελούν μία έξυπνη και εύκολη λύση

Σχάρες αυτοκινήτου

38.022 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/1/2017

Βαλίτσες κούτες και άλλα ογκώδη αντικείμενα πολλές φορές μας δημιουργούν πρόβλημα όταν θέλουμε να ταξιδέψουμε. Μια εξαιρετική λύση είναι οι σχάρες αυτοκινήτου όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε ότι δε χωράει στο πορτμπαγκάζ μας.


Ανάλογα το είδος του οχήματος παράγονται σε διάφορα μήκη και σχήματα. Προτιμήστε να είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά ώστε να παρατείνεται το χρόνο ζωής τους.  

Μειονεκτούν έναντι της κλειστής μπαγκαζιέρας, καθώς αφήνουν εκτεθειμένα τα αντικείμενα στις καιρικές συνθήκες, τον άνεμο και τον ήλιο, ενώ μειώνουν τον αεροδυναμικό συντελεστή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • nikos

    Καλησπερα σας , θελω να μου πειτε κατα ποσο τα ακοντια ..συγνωμη ..βασεις ποδηλατου ηθελα να πω στο πισω μερος του αυτοκινητου ,εφ οσον γινει ατυχημα...πχ πεσει ενας οδηγος μηχανης επανω στο αμαξι και αυτα τον διαπερασουν και φυσικα τον σκοτωσουν η τον αφησουν αναπηρο ,κατα ποσον λοιπον το αμαξι καλυπτεται απο την ασφαλιστικη εταιρεια.

     
    • autotriti

      Απάντηση: Έχει γίνει εκτενής αναφορά για το νομικό πλαίσιο όσον αφορά τις βάσεις ποδηλάτου το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Metaforikes-lyseis-taksidi_132902_22170.asp

        1