Ο υπεύθυνος του καταστήματος κ. Αστέριος Βατσικούρας κατά τη διαδικασία επισκευής.

DENT STAR

31.308 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2016

Με εμπειρία άνω των 25 ετών

Η Dent Star αναλαμβάνει την απομάκρυνση βαθουλωμάτων από το αυτοκίνητό σας, επαναφέροντάς το στην αρχική του κατάσταση.

Η παρουσία μας στον χώρο του αυτοκινήτου ξεκινά από το 1989. Με πτυχίο τεχνίτη αμαξωμάτων και άδεια άσκησης επαγγέλματος με ειδικότητα τεχνίτη αμαξωμάτων, ο υπεύθυνος του καταστήματος κ. Αστέριος Βατσικούρας συνεχίζει και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Με την τεχνογνωσία και τα ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει, επισκευάζει κάθε αυτοκίνητο, μεταχειρισμένο η καινούργιο.
Με τη νέα μέθοδο απομάκρυνσης βαθουλωμάτων (P.D.R), επαναφέρουμε στην αρχική κατάσταση ζημιές που έχουν προκληθεί από παρκάρισμα, από χαλαζόπτωση και άλλες μικροζημιές, όπου δεν έχει φύγει το χρώμα. Ακόμη και αν κάποια τμήματα του αυτοκινήτου είναι από αλουμίνιο (πόρτα, καπό, φτερά).
Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, συνεργεία, φανοποιεία.
Για μαζικές ζημιές οι υπηρεσίες μας παρέχονται στον χώρο σας.
Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε από Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 – 18:00, να μας γνωρίσετε, να κοστολογήσουμε την ζημιά του αυτοκινήτου σας και να σας δείξουμε την τεχνική μας. 

 
  • THEODOR

    πιστευω οτι η μεθοδος ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για ζημιες στις οποιες δεν εχει φυγει το χρωμα του αυτοκινητου.Ειχα στο αυτοκινητο μου 2-3 βαθουλωματα απο χτυπηματα το ενα μαλιστα ηταν αρκετα μεγαλο απο γκαραζοπορτα.Το πηγα σε φαναρτζηδες και μου ζητουσαν απο 250-400 ευρω για βαφη και στοκαρισμα.Απο ενα φιλο που το συζητησα μου συστησε ενα τυπο που ασχολειτε με την συγκεκριμενη μεθοδο και του ειχε κανει καταπληκτικη δουλεια στο αυτοκινητο του απο βαθουλωματα που ειχε απο χαλαζι.Οταν μου εδειξε φωτογραφιες πως ηταν και πως εγεινε μετα δεν το πιστευα. Τον πειρα τηλεφωνο και μου ζητησε να του στειλω φωτογραφιες στο κινητο για να μου απαντησει εαν μπορει να το φτιαξει. Οταν μου απαντησε θετικα κλεισαμε ραντεβου σε ενα συνεργειο κοντα στην περιοχη μου Ασχοληθηκε 2-3 ωρες και οταν τελειωσε δεν μπορουσα να διακρινω που υπηρχαν τα βαθουλωματα.Το πηγα μαλιστα σε εναν φαναρτζη φιλο μου και μου ειπε οτι εκανε καταπληκτικη δουλεια και μαλιστα μου ζητησε το τηλεφωνο του. Το κοστος ηταν 80 ευρω. Το θετικο δεν ειναι μονο το οικονομικο οφελος αλλα και οτι το αυτοκινητο δε βαφετε και οταν εχουν περασει 3-4 χρονια πιστευω οτι ειναι δυσκολο ο φαναρτζης να σου πετυχει ακριβως το χρωμα και να μην εχει διαφορα απο την εργαστασιακη βαφη.

      4