Ο κ.Φώτης Αλεξόπουλος, εκπρόσωπος της εταιρίας Auto Beauty PDR.

AUTO BEAUTY

31.305 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2016

«Δε σου αρέσει, δεν πληρώνεις»

Η Auto Beauty PDR προσφέρει επισκευή εγγυημένη στο ακέραιο.
Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος δεν υπάρχει καμία χρέωση.


Τι είναι το P.D.R.;
Η μέθοδος P.D.R. έγινε πολύ γρήγορα παγκοσμίως γνωστή η προτιμώμενη μέθοδος για την επισκευή βαθουλωμάτων, καθώς και το τσαλάκωμα λαμαρινών (ζάρες) από μικροατυχήματα.
Η Auto Beauty PDR είναι η εταιρία που πρωτοπορεί στην Ελλάδα εφαρμόζοντας την τεχνική του P.D.R. παρέχοντας με τη μακροχρόνια πείρα της την υψηλότερη ποιότητα αντάξια της ελβετικής.
Πώς γίνεται το P.D.R.;
Το P.D.R. είναι μια τέχνη. Χρησιμοποιώντας την τεχνική του P.D.R. μπορείς, δουλεύοντας από τη μέσα πλευρά της λαμαρίνας του αυτοκινήτου, να το επαναφέρεις στην αρχική του μορφή. Πραγματοποιείται με τη βοήθεια ειδικών εργαλείων τα οποία επιλέγονται από τούς τεχνικούς μας ανάλογα με τη ζημιά και με ένα πίνακα ο οποίος αναδεικνύει τη ζημιά και καθοδηγεί στην επιδιόρθωση της. Το P.D.R. είναι η πιο αποτελεσματική, πιο οικονομική και με το λιγότερο χρόνο επισκευής, μέθοδο για την αφαίρεση λακκουβών από το αυτοκίνητο σας.
Σε περίπτωση ζημιάς από χαλάζι;
Επισκευάζουμε το αυτοκίνητό σας και το επαναφέρουμε στην αρχική του μορφή, πάντα χωρίς βαφή.
Εάν έχω ασφαλιστική κάλυψη;
Η διαδικασία είναι απλή. Ενημερώνετε τον ασφαλιστή σας και εφόσον έχετε ασφαλιστική κάλυψη για χαλαζόπτωση, αναλαμβάνουμε εμείς την επισκευή, διεκπεραίωση και είσπραξη των χρημάτων από την ασφαλιστική εταιρεία σας χωρίς κανένα κόστος για εσάς.
Πόσο χρόνο διαρκεί η επισκευή;
Μια απλή λακκούβα μπορεί να επισκευαστεί από 15 έως 30 λεπτά. Πολλαπλές και βαθιές λακκούβες από 1 έως 3 ώρες.
Είναι εγγυημένη η επισκευή;
Η επισκευή που θα κάνουμε στο αυτοκίνητό σας είναι εγγυημένη στο ακέραιο. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος δεν υπάρχει καμία χρέωση.

 
  • THEODOR

    πιστευω οτι η μεθοδος ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για ζημιες στις οποιες δεν εχει φυγει το χρωμα του αυτοκινητου.Ειχα στο αυτοκινητο μου 2-3 βαθουλωματα απο χτυπηματα το ενα μαλιστα ηταν αρκετα μεγαλο απο γκαραζοπορτα.Το πηγα σε φαναρτζηδες και μου ζητουσαν απο 250-400 ευρω για βαφη και στοκαρισμα.Απο ενα φιλο που το συζητησα μου συστησε ενα τυπο που ασχολειτε με την συγκεκριμενη μεθοδο και του ειχε κανει καταπληκτικη δουλεια στο αυτοκινητο του απο βαθουλωματα που ειχε απο χαλαζι.Οταν μου εδειξε φωτογραφιες πως ηταν και πως εγεινε μετα δεν το πιστευα. Τον πειρα τηλεφωνο και μου ζητησε να του στειλω φωτογραφιες στο κινητο για να μου απαντησει εαν μπορει να το φτιαξει. Οταν μου απαντησε θετικα κλεισαμε ραντεβου σε ενα συνεργειο κοντα στην περιοχη μου Ασχοληθηκε 2-3 ωρες και οταν τελειωσε δεν μπορουσα να διακρινω που υπηρχαν τα βαθουλωματα.Το πηγα μαλιστα σε εναν φαναρτζη φιλο μου και μου ειπε οτι εκανε καταπληκτικη δουλεια και μαλιστα μου ζητησε το τηλεφωνο του. Το κοστος ηταν 80 ευρω. Το θετικο δεν ειναι μονο το οικονομικο οφελος αλλα και οτι το αυτοκινητο δε βαφετε και οταν εχουν περασει 3-4 χρονια πιστευω οτι ειναι δυσκολο ο φαναρτζης να σου πετυχει ακριβως το χρωμα και να μην εχει διαφορα απο την εργαστασιακη βαφη.

      4