P.D.R. Master Team

31.303 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2016

Η εταιρία μας p.d.r. Master Team αποτελείται, όπως αναφέρει και το όνομα της, από μια ομάδα ανθρώπων, με διαφορετικές ικανότητες και ειδίκευση σε διαφόρους τομείς του κλάδου του αυτοκινήτου, οι οποίοι συνεργαζόμαστε για την επιτέλεση ενός κοινού έργου, την ποιοτική, αξιόπιστη, οικονομική και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Απευθυνόμαστε σε ιδιοκτήτες, επισκευαστές, έμπορους, αντιπροσώπους, εταιρίες μισθώσεων, ασφαλιστικές εταιρίες, εισαγωγείς οχημάτων καθώς επίσης και άλλους επαγγελματίες του κλάδου.


Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της επισκευής αυτοκινήτων χωρίς βαφή με την μέθοδο pdr από το 2008. Στο πέρασμα των ετών έχουμε εξυπηρετήσει αμέτρητους πελάτες και έχουμε επισκευάσει κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου. Έχουμε ταξιδέψει σε όλη την ηπειρωτική και σε αρκετά νησιά της Ελλάδας προκειμένου να επισκευάσουμε οχήματα τα οποία είχαν υποστεί ζημιά από χαλαζόπτωση. Σε συνεργασία με άλλες εταιρίες του κλάδου έχουμε ταξιδέψει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία και Γαλλία έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην επισκευή, των ζημιών από το χαλάζι, σε καινούρια αυτοκίνητα σε εμπόρους, τελωνιακούς χώρους και εργοστάσια παραγωγής.

Όλη αυτή η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση, μας παρέχει τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε μαζικές επισκευές σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας με επιτυχία και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

www.pdr-master.gr

 
  • THEODOR

    πιστευω οτι η μεθοδος ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για ζημιες στις οποιες δεν εχει φυγει το χρωμα του αυτοκινητου.Ειχα στο αυτοκινητο μου 2-3 βαθουλωματα απο χτυπηματα το ενα μαλιστα ηταν αρκετα μεγαλο απο γκαραζοπορτα.Το πηγα σε φαναρτζηδες και μου ζητουσαν απο 250-400 ευρω για βαφη και στοκαρισμα.Απο ενα φιλο που το συζητησα μου συστησε ενα τυπο που ασχολειτε με την συγκεκριμενη μεθοδο και του ειχε κανει καταπληκτικη δουλεια στο αυτοκινητο του απο βαθουλωματα που ειχε απο χαλαζι.Οταν μου εδειξε φωτογραφιες πως ηταν και πως εγεινε μετα δεν το πιστευα. Τον πειρα τηλεφωνο και μου ζητησε να του στειλω φωτογραφιες στο κινητο για να μου απαντησει εαν μπορει να το φτιαξει. Οταν μου απαντησε θετικα κλεισαμε ραντεβου σε ενα συνεργειο κοντα στην περιοχη μου Ασχοληθηκε 2-3 ωρες και οταν τελειωσε δεν μπορουσα να διακρινω που υπηρχαν τα βαθουλωματα.Το πηγα μαλιστα σε εναν φαναρτζη φιλο μου και μου ειπε οτι εκανε καταπληκτικη δουλεια και μαλιστα μου ζητησε το τηλεφωνο του. Το κοστος ηταν 80 ευρω. Το θετικο δεν ειναι μονο το οικονομικο οφελος αλλα και οτι το αυτοκινητο δε βαφετε και οταν εχουν περασει 3-4 χρονια πιστευω οτι ειναι δυσκολο ο φαναρτζης να σου πετυχει ακριβως το χρωμα και να μην εχει διαφορα απο την εργαστασιακη βαφη.

      4