Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Αναβάθμιση με νέα οθόνη σε παλιό αυτοκίνητο, για απολαυστικότερη οδήγηση!

Αναβάθμιση με νέα οθόνη σε παλιό αυτοκίνητο, για απολαυστικότερη οδήγηση!

1345 Επισκέψεις στο άρθρο

-Διαθέσιμη για κάθε όχημα που είναι κατασκευασμένο από το 1980 και μετά
-Υπηρεσία GPS & σύστημα infotainment συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto
-Και κάμερα οπισθοπορείας; Γιατί όχι;
-5 + 1 οδηγίες για την ασφάλειά σου
-Μοναδική προσφορά γνωριμίας: αναβάθμιση από τα 259 ¤ στα 199 ¤

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Διαθέσιμη για κάθε όχημα που είναι κατασκευασμένο από το 1980 και μετά

Μπορεί όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα, ιδίως από το 2015 και μετά, να διαθέτουν σύστημα infotainment τελευταίας τεχνολογίας, ωστόσο υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: δεν έχουν όλοι όχημα κατασκευής από το 2015 και μετά…
Είναι όμως αυτός λόγος για να ανησυχήσεις; Πρακτικά όχι! Κι αυτό γιατί, εφόσον το επιθυμείς έχεις τη δυνατότητα να εγκαταστήσεις κι εσύ οθόνη multimedia στο όχημά σου, δεδομένου πως στην αγορά διατίθενται πολλοί δέκτες, είτε με οθόνη αφής είτε με κουμπιά, που ταιριάζουν με κάθε όχημα κατασκευής από το 1980 και ύστερα.
Κατά αυτόν τον τρόπο, ακόμα και αν έχεις παλιότερο μοντέλο, μπορείς να απολαύσεις όλα τα προνόμια μιας infotainment εμπειρίας: από την πλοήγηση και τη σύνδεση με το κινητό τηλέφωνο, μέχρι την ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
 

Υπηρεσία GPS & σύστημα infotainment συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto

Αναφορικά με το κομμάτι της πλοήγησης GPS, εδώ έχεις δυο επιλογές. Η μία είναι να επιλέξεις οθόνη με ενσωματωμένη πλοήγηση. Αλλά επειδή ως λύση είναι η πιο ακριβή, ενδεχομένως να θες να εξετάσεις την εναλλακτική σου. Η οποία είναι να επιλέξεις οθόνη που είναι συμβατή με Android Auto ή Apple CarPlay, μιας και οι συγκεκριμένες επιλογές χρησιμοποιούν εφαρμογές, όπως το Google Maps, που απλοποιούν τη διαδικασία της πλοήγησης.  
Προφανώς, όμως, αυτό δεν είναι και το μοναδικό προτέρημα, όταν διαθέτεις infotainment συμβατό με Apple CarPlay & Android Auto. Διότι με αυτό το εφόδιο, μπορείς να μεταφέρεις στη multimedia οθόνη του οχήματος την οθόνη του smartphone, την ίδια ώρα που μέσω της σύνδεσης με bluetooth, σου παρέχεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις κλήσεις, δίχως να επιβάλλεται να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου, με κίνδυνο να μπλέξεις σε κάποιο ατύχημα. Κι όλα αυτά, μέσα από τη χρήση μιας οθόνης 5 ιντσών. 
 

Και κάμερα οπισθοπορείας; Γιατί όχι;

Ναι, είναι εφικτό αυτό. Μπορείς με την αγορά της οθόνης να εγκαταστήσεις και κάμερα οπισθοπορείας ή ακόμα και κάμερες που τοποθετούνται δυνητικά σε άλλα σημεία του αυτοκινήτου.
Έτσι, λύνεται το μείζον ζήτημα πολλών οδηγών που δεν είναι άλλο από το παρκάρισμα, αλλά και οι ελιγμοί ή οι μανούβρες σε σημεία που υπό άλλες συνθήκες θα θεωρούνταν ενδεχομένως απροσπέλαστα.  
Παράλληλα, όλες οι εφαρμογές και τα συστήματα μπορούν να προσαρμοστούν στην οθόνη, με τρόπο που να είναι πιο οικείος για τον οδηγό, με έμφαση ΚΑΙ στον κομμάτι της ασφάλειας, δεδομένου πως δεν επιτρέπεται να αποσπάται η προσοχή μας από το δρόμο.
 

3 + 1 οδηγίες για την ασφάλειά σου

Σε κάθε περίπτωση, με την εγκατάσταση μια multimedia οθόνης στο όχημά μας, ενδείκνυται να ακολουθήσουμε κάποιους συγκεκριμένους κανόνες, ώστε να μη θέσουμε σε κίνδυνο ούτε τους εαυτούς μας ούτε τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου.
Πιο αναλυτικά:
-Εξοικειωνόμαστε με τα κουμπιά και με τις ρυθμίσεις: Όχι αφότου βγούμε στο δρόμο, αλλά από πριν. Συγκεκριμένα, με την εγκατάσταση και ενεργοποίηση της οθόνης φροντίζουμε να κάτσουμε κάπου ήσυχα και να προσαρμόσουμε τα πάντα στα δεδομένα που μας βολεύουν. Από το φωτισμό και τα χρώματα (που δε θέλουμε να μας ενοχλούν) μέχρι τις εφαρμογές της αρεσκείας μας που ξέρουμε ότι θα χρησιμοποιούνται πιο συχνά.
Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποιες οθόνες διαθέτουν κουμπιά που καλύπτουν αμέτρητες ρυθμίσεις.
-Χρησιμοποιούμε συμβατό τηλεχειριστήριο: Ενίοτε οι δέκτες συνοδεύονται από τηλεχειριστήριο, άλλες φορές πάλι το τελευταίο είναι προαιρετικό. Όπως και να έχει, αν κάτι τέτοιο μπορεί να σε διευκολύνει στη δουλειά σου, τότε καλό είναι να το προμηθευτείς.
-Μαθαίνουμε τις φωνητικές εντολές: Δηλαδή το Google Assistant και τη Siri που, εφόσον διαθέτουμε συσκευή κινητού Android ή Apple, μας λύνουν τα χέρια, καθώς βρίσκουν ό,τι τους ζητήσουμε, χωρίς να χρειαστεί να πάρουμε τα μάτια μας από το δρόμο.
-Υπάρχει και η επιλογή του display off: Εδώ μιλάμε για απενεργοποίηση της οθόνης, δίχως όμως να χρειαστεί να διακοπεί η μουσική ή ο ήχος.
Σε κάθε ενδεχόμενο, δεν πρέπει να λησμονούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή, αφενός αναφορικά με το τι μπορούμε να τοποθετήσουμε στο αυτοκίνητο, αφετέρου σχετικά με το πόσο λειτουργικό θα είναι.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>