Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Για ποιο λόγο οι κάτοχοι SEAT έχουν το κεφάλι τους ήσυχο;

Για ποιο λόγο οι κάτοχοι SEAT έχουν το κεφάλι τους ήσυχο;

14197 Επισκέψεις στο άρθρο

- Παίρνουν δωρεάν επέκταση εγγύησης +2 χρόνια με την αγορά
- Έχουν ειδικά μελετημένες & value for money υπηρεσίες από την 1η μέρα
- Οι κάτοχοι μοντέλων 5+ ετών έχουν πιο οικονομική συντήρηση και γνήσια ανταλλακτικά
- Βρίσκουν γκάμα με up to date ψηφιακές υπηρεσίες που τους γλιτώνουν χρόνο-χρήμα

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΠΛΕΤΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ

Δωρεάν επέκταση εγγύησης +2 χρόνια με την αγορά

Οι κάτοχοι των μοντέλων SEAT ανήκουν στους πιο ικανοποιημένους από τις υπηρεσίες After Sales της ισπανικής μάρκας, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το ποσοστό 81% που σκόραρε η SEAT στο Autocheck. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, η μάρκα διακρίνεται για την πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, την υψηλή αξιοπιστία, το φθηνό service και τα value for money γνήσια ανταλλακτικά της.

Μια σχέση που ξεκινάει από τη μέρα της αγοράς ενός καινούριου μοντέλου SEAT, όπου η ελληνική αντιπροσωπεία διπλασιάζει δωρεάν την εργοστασιακή εγγύηση των μοντέλων της, δίνοντας δωρεάν 2 χρόνια επέκταση. Δύο χρόνια επιπλέον ξεγνοιασιά για τον κάτοχο και παράλληλα απόδειξη ότι η μάρκα είναι σίγουρη για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα των μοντέλων της.
 

Έχουν ειδικά μελετημένες & value for money υπηρεσίες από την 1η μέρα

Στη SEAT για να διασφαλίσουν την ποιότητα, την ασφάλεια, τη σωστή λειτουργία και την υψηλή μεταπωλητική αξία των μοντέλων τους, έχουν σχεδιάσει ένα πλήρες σύνολο ελέγχων και συντήρησης.

Πέρα από την τακτική συντήρηση, η οποία μάλιστα σε βάθος 5ετίας έχει αρκετά χαμηλό κόστος σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της SEAT δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους να προγραμματίσουν μια σειρά από ελέγχους. Είτε πρόκειται για ένα εποχικό έλεγχο, είτε για ένα έλεγχο ρουτίνας, είτε ακόμα και έναν προέλεγχο KTEO, ώστε να είστε σίγουροι πως το όχημα πληροί όλες τις προδιαγραφές. Επιπλέον οι κάτοχοι μπορούν χωρίς ραντεβού, μέσω της υπηρεσίας SEAT Express Service, να επισκεφθούν έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή για να κάνουν οποιαδήποτε εργασία θελήσουν άμεσα, χωρίς αναμονές.

Μάλιστα για οποιαδήποτε εργασία υπάρχει απόλυτη διαφάνεια, τόσο ως προς το πλάνο εργασιών και το κόστος τους, αλλά και όσο  προς το χρόνο παράδοσης.
 

Οι κάτοχοι μοντέλων 5+ ετών έχουν πιο οικονομική συντήρηση και γνήσια ανταλλακτικά

Συνέχεια του άρθρου >>>