Στο δρόμο: Ευχάριστο στην καθημερινότητα

31.952 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2023)
Το i20 διακρίνεται για την ευκολία στην καθημερινή χρήση και την ασφάλεια που προσφέρει μέσω των συστημάτων υποβοήθησης.

Το i20 διακρίνεται για την ευκολία στην καθημερινή χρήση και την ασφάλεια που προσφέρει μέσω των συστημάτων υποβοήθησης.

Στο δρόμο, το i20 παρουσιάζει άμεσα μια σφιχτή αίσθηση από την ανάρτηση, η οποία ωστόσο δεν επηρεάζει σημαντικά την άνεση του αυτοκινήτου, αφού αποσβένει ικανοποιητικά τις όποιες ανωμαλίες. Αυτή η άνεση σε συνδυασμό με το σύστημα διεύθυνσης που έχει ελαφριά αίσθηση, την ευελιξία του, την ευκολία στο χειρισμό του, τον ελαφρύ του συμπλέκτη και το θετικό κινητήρα, αποτελούν ικανούς συμμάχους του για την καθημερινότητα εντός πόλης. Και εκτός αυτής όμως τα περισσότερα από τα παραπάνω στοιχεία συνεχίζουν να ικανοποιούν ευχάριστα, έχοντας στιβαρό πάτημα σε ένα ταξίδι, αν και τα 17ιντσών ελαστικά της δοκιμής αυξάνουν τον θόρυβο από την κύλιση, ενώ στο επαρχιακό δίκτυο η ανάρτηση περιορίζει τις κλίσεις του αμαξώματος σε δρόμο με στροφές και η οδική του συμπεριφορά στην πίεση είναι ουδέτερη και ασφαλής.

Σελίδα 1Δοκιμή: Ανανεωμένο Hyundai i20, 1.000άρι βενζίνης με 100 ίππους
Σελίδα 2Εσωτερικό-Χώροι: Με ευχάριστο διάκοσμο και καλό ποιοτικά
Σελίδα 3Κινητήρας: Πολιτισμένος, αλλά χωρίς κάποια υβριδική βοήθεια
Σελίδα 4Στο δρόμο: Ευχάριστο στην καθημερινότητα
Σελίδα 5Η γνώμη μας & τεχνικά χαρακτηριστικά
Mercedes
OPEL