Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Προετοιμασία για αυτοκίνητο & οδηγό πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές

Προετοιμασία για αυτοκίνητο & οδηγό πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές

20026 Επισκέψεις στο άρθρο

-Τσεκ σε ελαστικά, φώτα, λάδια, φρένα κ.ο.κ.
-Βασικά εφόδια έκτακτης ανάγκης (τριγωνική πινακίδα, γρύλος κλπ.)
-Τα απαραίτητα έγγραφα: ασφαλιστήριο, άδεια κυκλοφορίας κ.ο.κ.
-Οδηγούμε ξεκούραστοι και με σύνεση

ERGO A.A.E.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΟΙΝΣ Α.Ε.

Οι πολυαναμενόμενες ημέρες των διακοπών έφτασαν επιτέλους. Η πρωτεύουσα θα αδειάσει από κόσμο, οι παραθαλάσσιοι προορισμοί θα γεμίσουν με κόσμο και οι μπαταρίες όλων, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γεμίσουν μέχρι να επιστρέψουμε ξανά στη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Συνεπώς προετοιμάζουμε βαλίτσες, φορτώνουμε εξοπλισμό, εφοδιαζόμαστε με όλα τα απαραίτητα σνακ για το δρόμο και βάζουμε πλώρη για το ταξίδι. Σωστά; Εν μέρει σωστά, με την προϋπόθεση βεβαίως ότι έχουμε προετοιμαστεί σωστά για την αναχώρηση και τη διαμονή στον ταξιδιωτικό προορισμό μας.
Διότι, ως γνωστόν, η στραβή δε θέλει και πολύ για να συμβεί, πράγμα που συνεπάγεται πως καλό είναι να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο προνοητικοί και προετοιμασμένοι.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο
Σελίδα 3Πρέπει να προσπεράσεις; Ξέρεις πως να το κάνεις σωστά;
Σελίδα 4Πρόσεχε τις νταλίκες!
Σελίδα 5Φθαρμένα ελαστικά - Οι Κίνδυνοι
Σελίδα 6Κλατάρισμα ελαστικού & φρενάρισμα
Σελίδα 7Οδήγηση & εγκυμοσύνη: Οι βασικοί κανόνες!
Σελίδα 8Τα Dos and Donts των παιδικών καθισμάτων
Σελίδα 9Φάρμακα και οδήγηση
Σελίδα 10Κούραση και οδήγηση (όχι νυσταγμένος)
Σελίδα 11Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί
Σελίδα 12Διψασμένος οδηγάς σαν …μεθυσμένος
Σελίδα 13Οδήγηση στη βροχή
Σελίδα 14Οδήγηση και αέρας
Σελίδα 15Φρένο ή συμπλέκτης – Αποτελεσματικό φρενάρισμα
Σελίδα 16Με λάθος ρύθμιση στα φώτα
Σελίδα 17Πρώτες βοήθειες στον δρόμο
Σελίδα 18Τραυματισμός ζώου στο δρόμο
Σελίδα 19Τα απαραίτητα στο αυτοκίνητο

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

  • CAR GROUP KALOGRITSAS

    CAR GROUP KALOGRITSAS

    Από το 2011 παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αεριοκίνησης. Είτε θέλετε να κινείστε με LPG, είτε με CNG, η Car Group Kalogritsas εισάγει, τοποθετεί και συντηρεί αξιόπιστα συστήματα αεριοκίνησης. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό εγγυάται την άριστη εξυπηρέτησή σας.
     2106618344 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ARIVO

    ARIVO

    Τα ελαστικά της Arivo είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των επιβατικών οχημάτων και υπόσχονται ασφάλεια και οδηγική άνεση. Στην ελληνική αγορά θα τα βρείτε από την Easy Tyres.
     2310632727 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΑΣΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

    ΤΑΣΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

    Το κατάστημα Τάσος ειδικεύεται στην εμπορία και αντικατάσταση ελαστικών, ζαντών, αναρτήσεων αυτοκινήτου και στην εμπορία και αντικατάσταση ελαστικών μοτοσικλετών. Λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως, 365 ημέρες τον χρόνο.
     210-5313574-5 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΣΑΙΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

    ΣΑΙΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

    Σαϊτάς Στυλιανός: Ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ, ελατήρια. Επώνυμα προϊόντα Michelin, Yokohama, Hankook, Momo. 30 χρόνια πείρας στο αντικείμενο.

     2102639570 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • KOPANOS

    KOPANOS

    Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της KOPANOS TYRES θα βρείτε ποιοτικά ελαστικά, ζάντες και αμορτισέρ για το αυτοκίνητο σας και στις υπηρεσίες τους συγκαταλέγονται οι  ευθυγραμμίσεις, ζυγοσταθμίσεις και πολλά άλλα...
     2106746383 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PRO TYRES

    PRO TYRES

    Το eshop ελαστικών και ζαντών Pro Tyres είναι η πρώτη εταιρεία στο είδος της που «διέβλεψε το μέλλον» και εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μια δεκαετία πριν. Προσφέρει μία ασυναγώνιστη γκάμα, με περισσότερες από 200 μάρκες ελαστικών και 40 ζαντών σιδήρου και αλουμινίου.
     6976127068 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • WHEEL POWER ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

    WHEEL POWER ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

    Η Wheel Club Χατζηγεωργίου είναι πρότυπη μονάδα ελαστικών και ζαντών. Θα βρείτε καινούρια ελαστικά, ζάντες και σύγχρονες υπηρεσίες ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης.
     2106717355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΚΡΙΤΑΣ ΕΠΕ

    ΑΚΡΙΤΑΣ ΕΠΕ

    Η εταιρεία ΑΚΡΙΤΑΣ ΕΠΕ συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών και ζαντών για να σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές. Ελαστικά, ζάντες, λιπαντικά και αμορτισέρ παντός τύπου. Η συνεχής παρουσία μας στο χώρο εδώ και 23 χρόνια αποτελεί απόδειξη του επαγγελματισμού μας.
    Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

     2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • FLOR OIL

    FLOR OIL

    FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
     2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • DYNAMIC KOTE

    DYNAMIC KOTE

    Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
     2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
     2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
     2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
     2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • TRADE WIND

    TRADE WIND

    Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
     2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
     2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.