Για συντήρηση, επισκευή, αντικατάσταση ή βελτίωση. Εξατμίσεις, συστήματα  εξαγωγής καυσαερίων,καταλύτες. Κένταυρος στη Λεωφ. Μεσογείων Αθήνα.

Για συντήρηση, επισκευή, αντικατάσταση ή βελτίωση. Εξατμίσεις, συστήματα εξαγωγής καυσαερίων,καταλύτες. Κένταυρος στη Λεωφ. Μεσογείων Αθήνα.

Εξατμίσεις, καταλύτες & βελτίωση αυτοκινήτου

3585 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρία ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ειδικεύεται στο τομέα της εξάτμισης. Στις εγκαταστάσεις της στη Λεωφ. Μεσογείων θα βρείτε αρκετές λύσεις τόσο βελτιωτικές, όσο και οικονομικές. Συνδυάζουν την ποιότητα, την απόδοση και την εξυπηρέτηση.η.

PERAMAX
PLAKA PARKING

Γιατί είναι απαραίτητο ένα σύστημα εξάτμισης

Κοινοποίησέ το »

Ο πρώτος και βασικός λόγος είναι ότι, συνήθως, ο οδηγός ή οι επιβάτες του εκάστοτε μηχανοκίνητου βρίσκονται πολύ κοντά στον κινητήρα και, ως εκ τούτου, πρέπει με κάποιον τρόπο να αποτραπεί το ενδεχόμενο να εισπνεύσουν τα βλαβερά και επικίνδυνα καυσαέρια. Τα καυσαέρια ενός βενζινοκινητήρα, πριν περάσουν από το όποιο σύστημα καθαρισμού τους (βλ. καταλυτικός μετατροπέας), περιέχουν δηλητηριώδες μονοξείδιο του άνθρακα (CO), καρκινογόνους άκαυτους υδρογονάνθρακες (HC), ασφυξιογόνο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) και διάφορες άλλες ενώσεις, σε μικρότερες συγκεντρώσεις.
 
Πως η εξάτμιση θα σε βοηθήσει στην απόδοση
Μία βελτιωτική εξάτμιση απελευθερώνει την -περιορισμένη από τον κατασκευαστή- ροή των καυσαερίων με αποτέλεσμα να μπορεί ο κινητήρας να αυξήσει αυτόματα τη δύναμη που παράγει. Ανάλογα τον κινητήρα του αυτοκινήτου αλλά και το πόσο «φιμωμένος» είναι, ανάλογη είναι η επιπλέον δύναμη που θα αποδώσει. Η δύναμη αυτή μπορεί να εμφανιστεί σε δύο τομείς: στην αύξηση της ιπποδύναμης ή της ροπής που παράγει το μοτέρ. Εκτός από τη βελτίωση του κινητήρα, μία «ελεύθερη» εξάτμιση προσφέρει μία ευχάριστη και έντονη χροιά του ήχου που παράγει, με ανάλογης έντασης μπάσο. Το πόσο έντονη ή διακριτική θα είναι αυτή η ένταση κανονίζεται από τη χωρητικότητα των σιλανσιέ και, κατά συνέπεια, από τις ανάγκες του οδηγού.      


  Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ