90 χρόνια στον χώρο των χρωμάτων

1253 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/6/2020

Διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο Φανοποιείο. Αποτελεί συν-εργάτη του επαγγελματία φανοποιού. Με ένα τεράστιο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Ο λόγος για την ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Α.Ε.

 
Όταν έρθει η ώρα βάψετε το αυτοκίνητό σας σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο επαγγελματία για να σας στο βάψει, ωστόσο για χρώματα μία αξιόπιστη επιλογή είναι να επιλέξετε εκείνα της ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Α.Ε.  

Ιδρυτής της εταιρίας, ο Χρήστος Καρβούνης, που υπήρξε πρωτοπόρος στην αγορά των χρωμάτων και αντιπρόσωπος μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού. Σήμερα η εταιρεία βρίσκεται στα χέρια της 3ης και 4ης γενιάς της οικογένειας και συνεργάζεται με δεκάδες ξένες και Ελληνικές εταιρείες με μια γκάμα εκατοντάδων προϊόντων.                        Καλέστε:  2104220462

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στον Πειραιά μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από εκατοντάδες προϊόντα. Προσφέρει μοναδικές λύσεις για το αυτοκίνητο με προϊόντα βαφής, επισκευής, περιποίησης, φροντίδας, προστασίας.

Καλύπτει κάθε ανάγκη βαφής-περιποίησης. Διαθέτει μεγάλη γκάμα σε χρώματα, βερνίκια, αστάρια και πάσης φύσης προϊόντα βαφής & επισκευής αυτοκινήτων. Αν έχετε απορίες πάνω στο είδος του χρώματος που πρέπει να διαλέξετε, το έμπειρο και εξειδικευμένο πάνω στις βαφές προσωπικό μπορεί να απαντήσει σε όλες.

Στην ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Α.Ε. μπορείτε να διαλέξετε μερικές από τις εξής υπηρεσίες:

- Μεγάλο απόθεμα από προϊόντα
- Έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό
- Αψογη Εξυπηρέτηση
- Φιλικό Περιβάλλον
- Πώληση Χονδρική και Λιανική

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Α.Ε.
Καλέστε:
 2104220462
Δείτε με 1 κλικ: https://chromatakarvounis-sa.gr/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός