44 χρόνια εμπειρίας! Στόχος η top εξυπηρέτηση

- Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/6/2020

Kάτι σημαίνει για μία επιχείρηση η πολύχρονη παρουσία της σε μια απαιτητική αγορά (όπως αυτή του κλάδου συντήρησης αυτοκινήτου). Το συνεργείο του κ. Κυλιακούδη ήδη μετρά 44 χρόνια ιστορίας και παράδοσης στην άριστη συντήρηση.

 
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»).

Τι πρέπει να ψάξεις όμως; Πρέπει να βρεις τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, γραπτή εγγύηση, value for money υπηρεσίες & τιμές. Όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν  πιστούς πελάτες για το συνεργείο αυτό.
Ένα τέτοιο συνεργείο είναι αυτό του κ. Κυλιακούδη, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεργείου θα βρείτε άρτια καταρτισμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό, που αναλαμβάνει το σέρβις αυτοκινήτων Alfa Romeo, Lancia, Group Fiat, Group VW, αλλά και κάθε άλλης μάρκας αυτοκινήτων όπως Audi, BMW, Mercedes, Opel, Seat, Ford, Citroen, Peugeot, Renault, Toyota, Nissan, Honda, Hyundai, Suzuki κλπ.
 
Έχει επενδύσει σε σύγχρονο εξοπλισμό, με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς και όλα τα σύγχρονα εργαλεία και παντός τύπου ανταλλακτικά. Παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες διάγνωσης, συντήρησης - σέρβις και επισκευής του αυτοκινήτου σας, από ένα απλό διαγνωστικό ή τεχνικό έλεγχο μέχρι και την πιο πολύπλοκη επισκευή όπως επισκευή κινητήρα, επισκευή σασμάν, τοποθέτηση LPG (υγραεριοκίνηση), αναρτήσεις, φρένα, ηλεκτρολογικές εργασίες, καθαρισμό μπεκ, service air condition, προετοιμασία ΚΤΕΟ και αναβάθμιση αυτοκινήτων.     Καλέστε: 2109714235


Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση. Δίνει μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια και με όπλα την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον σεβασμό προς τον πελάτη προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
Με κάθε service του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο του κ. Κυλιακούδη, γίνεται και ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος 20 σημείων, καθώς επίσης και έλεγχος A/C.

ΚΥΛΙΑΚΟΥΔΗΣ
Καλέστε: 2109714235
Δείτε με 1 κλικ: https://kyliakoudis.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός