Astro Group Mercedes Service 30 χρόνια κορυφαίο service

Astro Group Mercedes Service 30 χρόνια κορυφαίο service

2388 Επισκέψεις στο άρθρο

- Eίναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο για Mercedes και Smart
- Έχουν 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας
- Παρέχουν ποιοτικό αλλά και οικονομικό Service, με δωρεάν ελέγχους γνωριμίας
- Θα τους βρείτε στον Κηφισό, στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις τους.

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
GEARTECH ENGINEERING Ε.Π.Ε.

Εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes – Smart

Η Mercedes είναι μια από τις πιο γνωστές αλλά και σημαντικές premium κατασκευάστριες εταιρείες αυτοκινήτου. Η ιστορία της είναι γεμάτη με αυτοκίνητα που άφησαν το δικό τους σημάδι στην ιστορία της αυτοκίνησης, «χτίζοντας» σταδιακά τον θρύλο της εταιρείας. Δεν είναι τυχαίο επομένως που το αστέρι στην μπροστά γρίλια κάθε Mercedes είναι ένα σημάδι περηφάνιας για κάθε ιδιοκτήτη.
 
Όταν έρχεται η ώρα του καθιερωμένου Service ή κάποιας άλλης επισκευής, θέλετε να επισκευαστεί στα ίδια στάνταρ που έθεσε η Mercedes όταν την κατασκεύασε. Υπάρχουν όμως πολλά συνεργεία τα οποία δυστυχώς δεν διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, κάνοντας πρόχειρες επισκευές με μη γνήσια ανταλλακτικά κακής ποιότητος. Αυτές  οι επισκευές μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση, αλλά κυρίως, την ασφάλεια του οχήματός σας. Γι αυτό είναι καλό για την επισκευή της Mercedes σας να επισκέπτεστε εξουσιοδοτημένα συνεργεία, όπως την Astro Group Service Α.Ε.
 

Έχουν 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας

Η Astro Group Service A.E. είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο με εμπειρία 30 ετών σε όλα τα αυτοκίνητα της Mercedes. Βρίσκεται στην είσοδο του ΚΤΕΛ των Υπεραστικών Λεωφορείων στο Κηφισό, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 2.500 m2, ο οποίος είναι άρτια εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την επισκευή κάθε βλάβης σε οχήματα Mercedes, αλλά και Smart. To άκρως εξειδικευμένο προσωπικό ασχολείται υπεύθυνα με την φροντίδα του αυτοκινήτου σας.
 
Παρέχουν ποιοτικό αλλά και οικονομικό Service, με δωρεάν ελέγχους γνωριμίας.
Επίσης παρέχει:
Δωρεάν έλεγχο γνωριμίας για ασφαλή οδήγηση
Δωρεάν παροχή άμεσης τηλεφωνικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης
Δωρεάν οδηγό για την μετακίνηση του οχήματός σας
Δωρεάν παροχή επισκευής του τρακαρισμένου αυτοκινήτου σας (χωρίς να πληρώσετε , όταν ευθύνεται η ασφάλεια)
Δωρεάν ανάληψη όλων των διαδικασιών των ασφαλειών
Δωρεάν διεκπεραίωση ΚΤΕΟ
• `Αμεση εξυπηρέτηση-Σύγχρονες εγκαταστάσεις -Φιλικό Περιβάλλον
 
Μιλήσαμε, τέλος, με τον ιδιοκτήτη της Astro Group, Παναγιώτη Χριστοφοράτο, ο οποίος μας μετέφερε με δύο λόγια την φιλοσοφία της εταιρείας: «Παραμένοντας πιστοί στο όραμά μας, θέτοντας υψηλούς στόχους ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για σας, προσπαθούμε από πλευράς μας, όλη η ομάδα και τα στελέχη της εταιρείας, να είμαστε εδώ για την εξυπηρέτησή σας, να βρούμε λύσεις στα όποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε με τα επαγγελματικά και επιβατικά σας οχήματα, γρήγορα και αξιόπιστα με σεβασμό και εξειδίκευση από το καταρτισμένο προσωπικό μας.»
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών