ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο έλεγχος ΚΤΕΟ σε ένα υγραεριοκίνητο όχημα θα πρέπει να γίνει εντός ενός μήνα από την μετατροπή.

Ο έλεγχος ΚΤΕΟ σε ένα υγραεριοκίνητο όχημα θα πρέπει να γίνει εντός ενός μήνα από την μετατροπή.

LPG και ΚΤΕΟ: Τι θες να ξέρεις

31423 Επισκέψεις στο άρθρο

-Έβαλες LPG kit; Εντός 30 ημερών να γίνει ο έλεγχος
-7 έγγραφα για αρχικό έλεγχο
-4 για επανέλεγχο
-20 με 30 λεπτά χρειάζεται να περιμένεις στον έλεγχο

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
ΜΥΛΩΝΑ Ε. - ΝΤΡΙΜΕΡΗΣ Ε. Ο.Ε.

Ο έλεγχος ΚΤΕΟ είναι υποχρεωτικός για όλα τα οχήματα, ακόμα και για εκείνα που καίνε υγραέριο. Αν έχεις και εσύ ένα τέτοιο, τότε τσέκαρε πότε πρέπει να το πας και ποια δικαιολογητικά θα χρειαστείς. 
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Στο παρελθόν πριν από κάθε έλεγχο σε ΚΤΕΟ, υγραεριοκίνητου οχήματος, θα έπρεπε να έχει ελεγχθεί το όχημα από εξουσιοδοτημένο τεχνίτη εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης, (το αργότερο 1 μήνα προ του ελέγχου από το ΚΤΕΟ) και να συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση που πιστοποιεί την άριστη κατάσταση του συστήματος, τους τύπους των εξαρτημάτων που το αποτελούν, τους αριθμούς εγκρίσεως τύπου αυτών κ.τ.λ.
Τώρα αυτή η εργασία του ελέγχου (σ.σ. δεν απαιτείται πλέον η Υπεύθυνη Δήλωση παρά μόνον η αρχική) μεταφέρθηκε στα ΚΤΕΟ και προστέθηκαν και κωδικοί παρατηρήσεων των ελλείψεων, ώστε να καταχωρούνται στα Δελτία Τεχνικού Ελέγχου
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)