Τα καλύτερα ΚΤΕΟ για το 2024

Τα καλύτερα ΚΤΕΟ για το 2024

7359 Επισκέψεις στο άρθρο

Ποιο είναι το καλύτερο ΚΤΕΟ; Τι αξιολογείται… από το κοινό και τι σημαίνει για εμάς; Τεχνογνωσία, ταχύτητα, πρόσθετες παροχές, σύγχρονος εξοπλισμός. Επιλέξτε το σωστό ΚΤΕΟ τώρα!

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - electrologio.gr
ΒΑΛΕΟΝΤΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ Ε.Ε. - BOSCH CAR SERVICE

Τα ΚΤΕΟ είναι απαραίτητα για το κοινό όχι μόνο γιατί έτσι ορίζει ο νόμος, αλλά κι επειδή μπορεί κανείς να επιβλέπει τη σωστή, ασφαλή και λειτουργική κατάσταση του οχήματός του. Το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί επίσης να προειδοποιήσει τους κατόχους για τυχόν ζημιές ή κρυφές βλάβες, οι οποίες δεν είναι ορατές με "γυμνό" μάτι και ίσως καταλήξουν αρκετά κοστοβόρες και επικίνδυνες. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όμως, ποια έιναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα ΚΤΕΟ καλό;  

Τι αξιολογείται…από το κοινό !

-Οι εγκαταστάσεις και οι γραμμές ελέγχου (αριθμός, αυτοματοποίηση)

-Ο σύγχρονος εξοπλισμός (μετρητικά όργανα ακριβείας)

-Ο χρόνος ελέγχου (και το περιβάλλον αναμονής)

-Το προσωπικό (εκπαίδευση, συμπεριφορά)

-Οι παροχές (από τιμή και «δώρα» μέχρι υπενθυμιστικά sms και delivery Kτεο)

Τι σημαίνει ΚΤΕΟ 5*  αστέρων (για εμάς) !

-Είναι μία μεσαία ως και μεγάλη επιχείρηση που λειτουργεί με τεχνικά καταρτισμένο και εκπαιδευμένο επαγγελματικό προσωπικό.

-Αποπνέει μία ποιότητα που διαφαίνεται από τις διαδικασίες που ακολουθεί μα και από τις εγκαταστάσεις ως και την αίθουσα αναμονής του.

-Οι γραμμές ελέγχου είναι επαρκείς (ή και αυτοματοποιημένες).

-Το λογισμικό που χρησιμοποιεί εξασφαλίζει την αξιόπιστη μεταφορά (και αποθήκευση ιστορικού) των μετρήσεων που διεξάγει.

-Διαθέτει σειρά από πρόσθετες παροχές, όπως διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, κάρτες πιστότητας-προνομίων, Delivery ΚΤΕΟ, sms ή mail  διαδικασία υπενθύμισης ραντεβού, εκπτώσεις σε συγγενείς και φίλους πελατών του).
 

Σελίδα 2AUTOVISION: Το Δίκτυο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ