Σoκ με στόχο την ευαισθητοποίηση!

10353 Επισκέψεις στο άρθρο

Όλοι όσοι εμπλέκονται με τον χώρο του αυτοκινήτου γνωρίζουν πως το θέμα της ασφάλειας κατά την μετακίνηση μας στον δρόμο πρέπει να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα πολιτείας και φορέων.

ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
ΧΑΛΚΙΔΗΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - BOSCH CAR SERVICE
Πέρα όμως από πολιτεία και φορείς στις μέρες μας πολύς λόγος γίνεται για την σωστή εκπαίδευση μα και την ευαισθητοποίηση μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης,γύρω από θέματα που σχετίζονται
με το καυτό αυτό θέμα.

Ο ειδικός τύπος μα και φορείς (όπως το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς») με διαρκείς δράσεις ενημέρωσης μας δίνουν συμβουλές όπως:

-φοράμε παντού και πάντα (και στο πίσω κάθισμα) τη ζώνη ασφαλείας
-χρησιμοποιούμε το παιδικό κάθισμα για τα παιδιά
-με το  δίτροχο μας φοράμε παντού και πάντα κράνος
-μηδέν αλκοόλ πριν την οδήγηση
-δεν απαντάμε στο κινητό, όταν οδηγούμε κλπ.κλπ.
 είναι γνωστές σε όλους μας πλέον (άλλο πόσοι από εμάς τις τηρούμε ευλαβικά).

Από την άλλη εταιρείες με αίσθημα ευθύνης (ή στα πλαίσια δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας) δίνουν το δικό τους παρόν στον αγώνα για πιο ευαισθητοποιημένους πολίτες (όσον αφορά τον σεβασμό στο δρόμο και την προαγωγή της οδικής ασφάλειας όλων μας) !

Μία από αυτές τις εταιρείες, με αντικείμενο που σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια στον δρόμο καθότι ΚΤΕΟ (κέντρο τεχνικού ελέγχου), είναι και η επιχείρηση Auto Moto Ι.KTEO Α.Ε.

Πρόσφατη της  δράση ευαισθητοποίησης και μία καμπάνια με σκίτσα που «βγάζουν δυνατά μηνύματα και συναισθήματα» (οι φωτό του συγκεκριμένου άρθρου μπορούν να σας δώσουν μία εικόνα).
Τα σκίτσα φιλοτεχνημένα από τις Στέλλα και Χριστίνα Κατεργιαννάκη, στοχεύουν στο σόκ όσων τα δούν και στην συνειδητοποίηση των μόνιμων αποτελεσμάτων που μπορεί να φέρει στις ζωές πολλών ανθρώπων
η αβλεψία, ο ωχαδελφισμός ή η αναβλητικότητα μας.

2 λόγια για το Auto  Moto KTEO

Στις εγκαταστάσεις του Automoto Ι.ΚΤΕΟ Α.Ε. (στην Μεταμόρφωση και στο Ίλιον), μπορείτε να περάσετε το αυτοκίνητο σας, από γρήγορο και αξιόπιστο τεχνικό έλεγχο. Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης θα εξασφαλίσει άρτιο έλεγχο και θα σας καθοδηγήσει για το αν και τι χρειάζεται να κάνετε ώστε να συνεχίσετε να κινείστε με ασφάλεια στο δρόμο.
 
Το Automoto Ι.ΚΤΕΟ διαθέτει σύγχρονα, πιστοποιημένα με ISO, μηχανήματα για ταχύτητα και απόλυτη αξιοπιστία κατά τους ελέγχους. Σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και ξεκούραστο μπορείτε να βρείτε άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε ό,τι χρειάζεστε. Στην επιτυχία της επιχείρησης σημαντικό ρόλο  έχει το έμπειρο, εξειδικευμένο και με συνεχή εκπαίδευση προσωπικό. Σημειώστε πως τόσο το διοικητικό όσο και το τεχνικό προσωπικό δίνει ιδιαίτερη προσοχή για ανθρωποκεντρική, φιλική, αξιόπιστη και γρήγορη εξυπηρέτηση. Η εταιρεία από το 2013 έχει ενισχύσει τις εγκαταστάσεις της (στο Ίλιον) και με γραμμή τεχνικού ελέγχου για moto

Αξίζει να γνωρίζετε πως η εταιρεία έχει σαν επίκεντρο τον άνθρωπο, και ειδικά  τους νέους. Στο πλαίσιο αυτό γίνεται  χορηγός σε αθλητικά σωματεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε μία προσπάθεια ενίσχυσης , ανάδειξης και  διατήρησης των ανθρώπινων αξιών που τόσο ανάγκη έχει η εποχή μας.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ