Το ΚΤΕΟ όπως ακριβώς το θέλεις σήμερα !

4290 Επισκέψεις στο άρθρο

Λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, η Autovision έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον, ποιοτικής εξυπηρέτησης, για εργαζόμενους και πελάτες.

Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. 

Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Autovision εισήγαγε πρωτοπόρες διαδικασίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων και εξυπηρέτησης πελατών όπως είναι η αυτοματοποιημένη διενέργεια τεχνικού ελέγχου με την χρήση ειδικού μηχανολογικού εξοπλισμού μέσα σε 25 λεπτά χωρίς ουρές αναμονής και καθυστερήσεις. Ταυτόχρονα, αξίζει να σημειώσετε πως τηρεί ευέλικτα ωράρια λειτουργίας καθημερινά έως αργά το απόγευμα και το Σάββατο.
Με στόχο την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών η  Autovision χρησιμοποιεί μεθόδους άμεσης επικοινωνίας με τους πελάτες της (μέσω email & sms), παρέχει συστήματα ηλεκτρονικού προγραμματισμού ραντεβού για άμεση εξυπηρέτηση ενώ διαθέτει και ενιαίο πανελλαδικό αριθμό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.   Καλέστε: 10600

Το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της  Autovision αναπτύσσεται στην Αττική με 11 σημεία, στη Θεσσαλονίκη με 2 σημεία (θέρμη, Πολίχνη), στη Μακεδονία (Πέλλα, Σέρρες, Μουδανιά, Πτολεμαΐδα, Δράμα, Καβάλα, Κατερίνη, Κιλκίς, Καστοριά). Στην Δυτ. Ελλάδα (Ιωάννινα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Ηγουμενίτσα) στην Στερεά Ελλάδα (Λαμία, Λειβαδιά). Στην Θεσσαλία (Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα). Στην Πελοπόννησο (Αργολίδα, Κόρινθος, Καλαμάτα, Πάτρα, Αίγιο, Πύργος, Κυπαρισσία), Στα νησιά (Ρόδος, Κάλυμνος, Ζάκυνθος) και στην Κρήτη (Ηράκλειο, Μεσσαρά, Ρέθυμνο, Ιεράπετρα).

Από το 2004 έως και σήμερα στα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ της  Autovision έχουν διενεργηθεί πάνω από 7.000.000 τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων.Σε ετήσια βάση διενεργούνται περίπου 800.000 τεχνικοί έλεγχοι σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

Clean & Safety ενέργειες στην After CoVid εποχή
Στις μέρες μας (στην After CoVid εποχή) η εταιρεία που εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποίησε ενισχυτικές δράσεις υγιεινής & ασφαλούς λειτουργίας των ΚΤΕΟ του δικτύου της.


Έχοντας ως στόχο την αδιάλειπτη παροχή  υψηλού επιπέδου τεχνικού ελέγχου και ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων σε συνθήκες προστασίας της υγείας, έκανε τις εξής ενέργειες:
  • Εντατικοποιεί την συχνότητα καθημερινής απολύμανσης των χώρων υποδοχής κοινού, χρησιμοποιώντας ειδικά απολυμαντικά και αντιβακτηριδιακά καθαριστικά.
     
  • Τοποθετεί αντισηπτικό υγρό στις αίθουσες αναμονής των ΚΤΕΟ για τους πελάτες της.
     
  • Εφαρμόζει πλήρως τους κανονισμούς λειτουργίας για τον αριθμό των πελατών που εξυπηρετεί στα ΚΤΕΟ, αποτρέποντας φαινόμενα συνωστισμού στις αίθουσες αναμονής.
     
  • Κατά τον έλεγχο των οχημάτων χρησιμοποιεί ειδικά προστατευτικά μέσα μιας χρήσεως π.χ. προστατευτικά καθισμάτων, τιμονιού κλπ.
     
  • Προμηθεύει τους εργαζόμενους της σε γάντια μιας χρήσης και ειδικές μάσκες.
     
  • Εκπαίδευσε το σύνολο του προσωπικού των κέντρων του δικτύου για τον τρόπο εφαρμογής όλων των μέτρων προστασίας, για την διασφάλιση των κανόνων υγιεινής.
 
Το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ γίνεται πράσινο!
H AUTOVISION SAKAR A.E. με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος εφαρμόζει τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου για τη περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001, αναθέτοντας την πιστοποίησή της την Εταιρία EUROCERT.
Στόχος της Εταιρίας είναι η εφαρμογή «πράσινων πολιτικών» και πιστοποιημένων συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σταδιακά στο σύνολο του Δικτύου της Autovision.

Για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης υλοποιούνται δράσεις και εφαρμόζονται μέτρα που σχετίζονται κυρίως με την καθημερινή λειτουργία των ΙΚΤΕΟ. Τα μέτρα αυτά στοχεύουν στον περιορισμό της κατανάλωσης φυσικών πόρων στη μεγιστοποίηση του βαθμού επαναχρησιμοποίησης των άχρηστων υλικών μέσω της ανακύκλωσης ή της εναλλακτικής τους  διαχείρισης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και στην πρόληψη πρόκλησης περιβαλλοντικών επιπτώσεων ή κινδύνου για την ανθρώπινη Υγεία.
 
Και νέος σταθμός ΚΤΕΟ Autovision, στην Κατερίνη
Η Autovision Sakar A.E.πρόσθεσε στο δίκτυο των ιδιωτικών της ΚΤΕΟ την εταιρία ΙΚΤΕΟ ΟΛΥΜΠΟΣ.  Έτσι δημιουργήθηκε μία νέα υπερσύγχρονη μονάδα ΙΚΤΕΟ στην πόλη της Κατερίνης.

Το νέο ΚΤΕΟ βρίσκεται στο τέρμα της οδού 25ης Μαρτίου και είναι το πλησιέστερο ΚΤΕΟ στην πόλη της Κατερίνης, στο οποίο ελέγχονται ελαφρά φορτηγά οχήματα έως 3,5 τόνων καθώς και δίκλυκα οχήματα.

Για πληροφορίες ή επικοινωνία με το νέο ιδιωτικό ΚΤΕΟ της AUTOVISION στην Κατερίνη, καλέστε στο 23510-77377.
 
AUTOVISION
Καλέστε: 10600
Δείτε: https://www.autovision.gr/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ