Μοίρας Service το πιο εξειδικευμένο συνεργείο με άριστες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής στα Group Vag

Μοίρας Service το πιο εξειδικευμένο συνεργείο με άριστες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής στα Group Vag

3024 Επισκέψεις στο άρθρο

- Έχουν υψηλή γνώση στην επισκευή οχημάτων Group VAG
- Είναι οικογενειακή επιχείρηση με καταρτισμένο προσωπικό
- Μπορούν να φέρουν εις πέρας απλές επισκευές, αλλά και απαιτητικές εργασίες.

ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
ΧΑΛΚΙΔΗΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - BOSCH CAR SERVICE

Έχουν υψηλή γνώση στην επισκευή οχημάτων Group VAG

Το Εξειδικευμένο Group Vag συνεργείο του Μοίρα Παναγιώτη, σας προσφέρει βάση της πολυετούς εμπειρίας του 35 ετών, ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Συντήρησης, Επισκευής, αλλά και σε Υπηρεσίες Φανοποιίας. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό, για να προσφέρει την τέλεια εξυπηρέτηση. Σε ένα άνετο και λειτουργικό χώρο συνολικής  έκτασης 1.000 τ.μ. εξοπλισμένο με όλη την  τεχνική και κτιριακή υποδομή, συνδυάζοντας  ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια. Χώροι  που σας παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια  καθώς και χώρο στάθμευσης. Αντιμετωπίζοντας το θέμα του τεχνολογικού  εξοπλισμού επένδυσαν σε συστήματα  ηλεκτρονικού ελέγχου, ειδικά εργαλεία,  μηχανήματα και εγκαταστάσεις που  διασφαλίζουν αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας  ηλεκτρονικής διάγνωσης και επισκευής.

Η προηγμένη τεχνολογία είναι το  «εργαλείο» τους! Θα ακούσουν το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε με  το αυτοκίνητο σας και αφού το διαγνώσουν θα φροντίσουν να το  αποκαταστήσουν το συντομότερο δυνατό. Τελικά κοντά τους θα διαπιστώσετε ότι  η σωστή παροχή υπηρεσιών δεν κοστίζει. Η πείρα, η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός τους,  είναι πάντα τα στοιχεία που τους διακρίνουν. Με τεχνογνωσία, εμπειρία, με κατανόηση  και φιλική αντιμετώπιση, είναι έτοιμοι  να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το πρόβλημα  του αυτοκινήτου σας . Πλήρης ενημέρωση για την πραγματική κατάσταση του αυτοκινήτου. Χρήση γνήσιων και after market ανταλλακτικών. Υπεύθυνη εργασία άρτια εξυπηρέτηση αλλά και ανταγωνιστικές τιμές είναι το τρίπτυχο της πολυετούς επιτυχίας τους έχοντας μόνο πιστούς, αλλά και ευχαριστημένους πελάτες.
 

Οικογενειακή επιχείρηση με καταρτισμένο προσωπικό

Το συνεργείο αυτοκινήτων  Moiras Service, είναι καθαρά οικογενειακή υπόθεση και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Κ. Παναγιώτη Μοίρα στην διεύθυνση  Ικαρίας 14 & Λάδωνος 3, στο Περιστέρι  με υποκατάστημα στην Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως 21, στον Βοτανικό. Η πολυετής τεχνογνωσία τους από άρτια εξειδικευμένους μηχανικούς αυτοκινήτων, σας προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίζουν για τη διεκπεραίωση κάθε εργασίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ταυτόχρονα προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και σε επαγγελματίες Group Vag οχημάτων ταξί, όπως Διάγνωση, πλήρες Τεχνικό Έλεγχο, Επισκευή Συντήρηση και φανοποιεία των Group Vag οχημάτων. Στόχος της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια είναι η άριστη και αξιόπιστη αντιμετώπιση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό τους καθώς και τα σύγχρονα εξοπλισμένο συνεργείο παρέχει αξιόπιστο Service αλλά και εξειδικευμένες μηχανολογικές υπηρεσίες σε οχήματα κατηγορίας Group Group όπως: Vw - Audi - Skoda –Seat, προσφέροντας υπηρεσίες με ασφάλεια εγγύηση και ανταγωνιστικές τιμές, όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς οπαδούς της επιχείρησης Moiras Expert service!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Μπορούν να φέρουν εις πέρας απλές επισκευές, αλλά και πιο περίτεχνες και απαιτητικές εργασίες.

Έτσι, είναι σημαντικό, όταν κάνεις  service στο αυτοκίνητό σου, να επιλέξεις μία  Σύγχρονη Επιχείρηση με Εξειδικευμένη Τεχνογνωσία. Μία τέτοια επιχείρηση με πολυετή εμπειρία στην Vw - Audi - Skoda -Seat Συντήρηση και επισκευή είναι αυτή της οικογένειας Μοίρα Παναγιώτη, η οποία θα προσθέτει αξία στη «σχέση σας» και με την συμβουλευτική της μα κυρίως με την διατήρηση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σου (τόσο για λόγους καθημερινής ασφαλούς μετακίνησης όσο και για όπως η διατήρηση ψηλότερης μεταπολιτικής αξίας του όταν φτάσει η στιγμή ανανέωσης, πώλησης του.

Η πολυετή πείρα τους, η υπευθυνότητα, οι εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την βαθειά τεχνογνωσία του προσωπικού της στα θέματα αυτοκινήτου, της δίνει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις στην πλήρη επισκευή αλλά και συντήρηση του οχήματος σας. Το συνεργείο απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε διαθέτοντας μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών & λιπαντικών με υπηρεσίες συντήρησης επισκευής κινητήρων σε ανταγωνιστικές τιμές.
 

Αναλυτικότερα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες στο Site:


www.moiras-service.gr

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο Moiras Service προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.


Στοιχεία επιχείρησης:
ΜΟΙΡΑΣ GROUP VAG & TAXI SERVICE
Διεύθυνση  Ικαρίας 14, Περιστέρι - SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Διεύθυνση : & Λάδωνος 3, Περιστέρι - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Υποκατάστημα: Λ. Κωνσταντινουπόλεως 21, Βοτανικός - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 2103478366  - 2103425936 – 6945251114
 
Ηλεκτρονική επικοινωνία με την επιχείρηση:
Email : [email protected]
Site: www.moiras-service.gr
Facebook: Moiras Service

          Ώρες λειτουργίας
  • Δευτέρα : 8.00πμ – 7.00μμ
  • Τρίτη : 8.00πμ – 7.00μμ
  • Τετάρτη : 8.00πμ – 7.00μμ
  • Πέμπτη : 8.00πμ – 7.00μμ
  • Παρασκευή : 8.00πμ – 7.00μμ
  • Σάββατο : 8.00πμ – 2.00μμ
  • Κυριακή : Κλειστά

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών