• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εντυπωσιακό το Yaris της DUB το οποίο έχει γίνει αρκετά πιο φαρδύ!

Η διχρωμία είναι έντονη και παραπέμπει σε μοντέλα GTI της Peugeot.

Οι ζάντες αλουμινίου είναι 20 ιντσών.

Εντυπωσιακά τα μπάκετ καθίσματα της Sparco.

Θηριώδη τα ηχεία και πολλές οθόνες για ατελείωτο πάρτι.

Αγριεμένο Yaris (+video)

14.231 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/9/2016

Η ομάδα βελτιώσεων DUB είναι γνωστή για τις εκκεντρικές επεμβάσεις της στα αυτοκίνητα με τα οποία καταπιάνεται. Εδώ ασχολήθηκε με το Toyota Yaris. Δείτε το και πείτε μας πως σας φαίνεται.

 
Η ομάδα βελτίωσης DUB έχει κατά καιρούς ασχοληθεί με τη βελτίωση διάφορων αυτοκινήτων και αν μη τι άλλο οι επεμβάσεις της μόνο διακριτικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. 

Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με το Toyota Yaris, το οποίο μετέτρεψε με τη βοήθεια της TS Designs σε ένα "πολεμικό" μοντέλο. Συγκεκριμένα το Toyota Yaris έχει πλέον να επιδείξει φαρδύ body kit, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, νέα σπορ ανάρτηση, νέα φρένα μεγαλύτερης διαμέτρου και διχρωμία στο αμάξωμα η οποία είναι εμφανέστατη. Μηχανικά πάντως δεν έχουν ανακοινωθεί αλλαγές...


Στον ίδιο τόνο είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό. Εκεί παρατηρούμε τα μπάκετ καθίσματα της Sparco εμπρό, roll bar και ενθέσεις ανθρακονημάτων. Για το τέλος αφήσαμε το ηχοσύστημα το οποίο αποτελείτε από τρεις ενισχυτές, έξη ηχεία και τρεις οθόνες στο πίσω μέρος.


 
  • Πειραιωτης

    Τουμπανο και διαφορετικο μονο διακριτικο δεν το λες...ειναι και αγριο βοηθουμενο με την διχρωμια που δινει αλλο προσωπο και της απιθανες ζαντες.Φοβερο το στερεοφωνικο θα το κανει αιθουσα συναυλιων!

      2