Mια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής ετοιμάζεται να λανσάρει η Bugatti.

Mια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής ετοιμάζεται να λανσάρει η Bugatti.

Έρχεται Chiron Divo

2.076 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2018)

Mια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής ετοιμάζεται να λανσάρει η Bugatti μέσα στο καλοκαίρι, με την τιμή της να αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Μετά την παρουσίαση της Chiron Sport πριν λίγο χρονικό διάστημα, η Bugatti τώρα ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το γνωστό μοντέλο, κάτω από την ονομασία Chiron Divo.

To όνομα είναι εμπνευσμένο από τον Γάλλο οδηγό αγώνων Albert Divo που νίκησε στον αγώνα Targa Florio δύο φορές για την εταιρεία στα τέλη της δεκαετίας του 1920. Το ντεμπούτο της έκδοσης αυτής θα γίνει στην Καλιφόρνια στις 24 Αυγούστου, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος της Bugatti Stephan Winkelmann το περιγράφει σαν ένα μοντέλο «που φτιάχτηκε για στροφές», με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η εταιρεία μείωσε το βάρος του, αυξάνοντας παράλληλα την κάθετη δύναμη που παράγει μέσω ενός νέου αεροδυναμικού πακέτου.
 
Η παραγωγή αναμένεται να περιοριστεί σε 40 αυτοκίνητα με το καθένα να έχει τιμή από 5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται οι φόροι και τυχόν επιπλέον εξοπλισμός. Φήμες αναφέρουν ακόμα πως το μοντέλο θα λάβει και νέο κιβώτιο που θα το βοηθήσει να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,5 δλ.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες εβδομάδες.

peugeot
test center