Δεν θα υπάρξει κάποια έκδοση πετρελαίου.

H εταιρεία θέλει με το νέο της μοντέλο να πάρει σημαντικό μερίδιο της αγοράς από την BMW X1 και το Audi Q3.

Έτοιμo το SUV της Lexus

2.314 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

Σχεδόν έτοιμο να παρουσιαστεί στην Γενεύη είναι το νέο μοντέλο της Lexus, που θέλει να αποτελέσει νέα πρόταση στην κατηγορία των premium μικρών SUV.

Nέα στοιχεία γύρω από το μικρό SUV που ετοιμάζει η Lexus ήρθαν στο φως, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η παραγωγή του δεν θα γίνει στην Ευρώπη.

Η ίδια η Lexus ξεκαθάρισε ότι «δεν έχουμε αυτήν την στιγμή στα πλάνα μας να μπει κάποιο μοντέλο σε παραγωγή σε εργοστάσια της Ευρώπης» αν και υπήρχε έντονη φημολογία ότι το νέο της SUV θα παράγεται στα εργοστάσια της Toyota στην Γαλλία μαζί με το Yaris.
H εταιρεία θέλει με το νέο της μοντέλο να πάρει σημαντικό μερίδιο της αγοράς από την BMW X1 και το Audi Q3 στην κατηγορία των μικρών premium crossover/SUV και όπως μαθαίνουμε, θα στηριχθεί σχεδιαστικά στο UX Concept που παρουσιάστηκε πριν δύο χρόνια στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βασίζεται στην Toyota New Global Architecture πλατφόρμα της μάρκας που χρησιμοποιεί και το γνωστό μας C-HR.

Εκτός από το δάπεδο, αναμένεται να λάβει και τα ίδια μηχανικά σύνολα με αυτά του crossover της Τοyota, συμπεριλαμβανομένου και της υβριδικής έκδοσης. Αντίθετα, δεν θα υπάρξει κάποια έκδοση πετρελαίου.
 

Hyundai
vw