ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Falken Ziex ZE 310 Ecorun: Δείτε τι λένε στα Social οι αναγνώστες!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Falken Ziex ZE 310 Ecorun: Δείτε τι λένε στα Social οι αναγνώστες!

15.642 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2023)

«Τίμια ελαστικά», «εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες», «πολύ ευχαριστημένος», «και πάλι Falken θα έβαζα», αυτά είναι μερικά από τα θετικά σχόλια αναγνωστών-φίλων της κοινότητας του Autotriti στα Social media, από όσους διάβασαν το σχετικό post και σχολίασαν.

Παναγιώτης Α.
«Πολύ τίμια λάστιχα. Τα έχω βάλει σε 3 αυτοκίνητα.»

Ιωάννης Κ.
«Λίγο σκληρά σε σχέση με αυτά της πρώτης τοποθέτησης (michelen primacy 3). Kατά άλλα πολύ καλά σε όλα τους (έχω διανύσει 6500 κμ με αυτά) και είναι πολύ αθόρυβα.»

George S.
«Εξαιρετικό λάστιχο το έβαλα .θα φορά και πάλι το ίδιο θα βάλω»

Spyros G.
«Δεν έχω άποψη για τα zx310 αλλά τα azenis 520 που φόρεσα σε 225/45/17 έχω να πω μόνο τα καλύτερα και τα φόρεσα μετά από μόλις ένα χρόνο χρήσης Bridgestone potenza sport από τα οποία ήμουν πλήρως απογοητευμένος»

George V.
«Μετά από πολλά τεστ που είδα στο youtube που πάντα ήταν στο τοπ 3 τα φοράω εδώ και 1,5 χρόνο και είναι εξαιρετικά . Τα βγάζει η Sumitomo

Andreas M.
«Falken ο ορισμός ότι παίρνεις περισσότερα από τι πληρώνεις..αν έφευγα ποτέ από την Michelin falken θα έβαζα»

Marios T.
«Ομοίως με τον George V., δοκίμασα τα ίδια ακριβώς ελαστικά του εν λόγω τεστ σας σε Opel Astra H 1.4 και είναι εξαιρετικά!»

Thanos S.
«Πριν 5 χρόνια έπρεπε να βάλω επειγόντως χιονολάστιχα για ταξίδι σε ορεινές περιοχές. Ζήτησα Michelin alpin, αλλά υπήρχαν άμεσα μονάχα στην διάστασή μου τα Falken χιονολάστιχα και σε μισή τιμή απ τις γνωστές μάρκες. Ε λοιπόν, το αμάξι πήγαινε σε στεγνό σούπερ, σε βρεγμένο φρενάριζε φανταστικά και στο χιόνι...... όργωνε !!!!! Τα φόρεσα για 4 χειμώνες . Θα έβαζα άνετα ξανά και σε καλοκαιρινό, αλλά δεν τα βρίσκω εύκολα.»

Ilias S.
«Καταπληκτικά ελαστικά 2 φορές τοποθετημένα σε διαφορετικά Αυτοκίνητα

Panos M.
«Τάχα σε e90 με 17αρα ζάντα runflat, τα πιο φθηνά στη κατηγορία, πολύ ευχαριστημένος»

Παναγιώτης Κ.
«Πολύ καλά και αξιόλογα λάστιχα έχω φορέσει 3 τετράδες η μια χειμερινά δεν τα συγκρίνω με τα continental αλλά αξίζουν κάθε ευρώ που έχουν.»

Dhmostenhs K.
«2 χρόνια τα έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε όλες τις καιρικές συνθήκες είναι άψογα.»

Stavros I.
«Τοποθέτησα το sincera n110 πριν 10 μέρες περίπου. Έκανα Θεσσαλονίκη -Αθήνα την προηγούμενη Τρίτη με καταιγίδα σε όλη τη διαδρομή (η ημέρα που πλημμύρισε ο Βόλος)Καμία υδρολίσθηση πουθενά στην ΕΟ., μαλακό λάστιχο ,αθόρυβο και μέχρι στιγμής δείχνει value for money. Πριν φόραγα Bridgestone Turanza T005 με τα οποία ήμουν πολύ ευχαριστημένος επίσης (έβγαλαν 75000χλμ) ελπίζω και τα Φαλκεν να φανούν αντάξια μιας και τα δοκιμάζω κατόπιν παρότρυνσης 5 λαστιχάδων»

Δείτε όλα τα σχόλια (θετικά ή όχι) ή κάντε και εσείς το δικό σας σχόλιο με 1 κλίκ εδώ
 

Toyota
moto