Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Ήρθε το νέο ελαστικό LingLong Grip Master C/S

 Σχολιάστε 
7.209 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2024)
Ήρθε το νέο ελαστικό LingLong Grip Master C/S
2 Φωτογραφίες »

- Είναι θερινό και βγαίνει σε όλες τις δημοφιλείς διαστάσεις
- Ανήκει στη νέα γενιά ελαστικών της σειράς MASTER της LingLong
- Τεχνολογικά εξελιγμένο και 4% καλύτερο σε οδική συμπεριφορά από τον προκάτοχο του
- Με Wet A και με καλύτερο φρενάρισμα στο βρεγμένο, λέει η μάρκα

Νέα γενιά ελαστικών της σειράς MASTER της LingLong, με τρεις νέες τεχνολογίες

Με «funny name» μα σοβαρές κινήσεις η LingLong δείχνει να κινείται προς τον στόχο της που δεν είναι άλλος από αυτόν της απόκτησης μεριδίων αγοράς (που στο τέλος θα την φέρουν στο Top-5 των κατασκευαστών ελαστικών διεθνώς (… κοντινεντάλ παίκτης και με ευρωπαϊκό εργοστάσιο στην κοντινή Σερβία, πλέον).

Ας δούμε όμως τα ελαστικά της. Όπως έχουμε δει, η LINGLONG TIRE, ως αποτέλεσμα πολύχρονων ερευνών και δοκιμών, ανέπτυξε την νέα γενιά ελαστικών τη γνωστή πλέον σειρά MASTER!
 
Τα θερινά ελαστικά της (η κατηγορία ελαστικών που φοράει το 80% των κατόχων) αποτελούνται από προϊόντα 3 σειρών, το COMFORT MASTER (μια σειρά προϊόντων HP), το SPORT MASTER (μια σειρά ελαστικών υψηλών επιδόσεων, UHP τα λένε) και το GRIP MASTER C/S (που είναι μια σειρά προϊόντων για SUV HP).

Αυτές οι τρεις σειρές προϊόντων διαθέτουν μια σειρά από μοναδικές τεχνολογίες της LingLong, όπως η “τεχνολογία μονάδας καταστροφής μεμβράνης” και η “φόρμουλα ρητίνης υψηλού ελέγχου και αντίστασης στην ολίσθηση” (μία τεχνολογία που διασφαλίζει καλύτερη πρόσφυση καθώς το ελαστικό “διώχνει” γρήγορα το νερό και “πατάει” καλά κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα!
 

Με Wet A, καλύτερο φρενάρισμα στο βρεγμένο & 4% καλύτερο σε οδική συμπεριφορά από τον προκάτοχο του, λέει η μάρκα

Οι δοκιμές της δημοφιλούς “made in china” μάρκας, της έδωσαν την αξιολόγηση “A” στο βρεγμένο (Wet A) κάτι που σημαίνεται και στις ετικέτες των προϊόντων της που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σημειώνουμε ότι στο σχέδιο του πέλματος των ελαστικών νέας γενιάς, έχει εφαρμοστεί τεχνολογία που βοηθά στην επαφή μεγαλύτερης επιφάνειας του ελαστικού με το οδόστρωμα. Οι μηχανικοί της LingLong μιλάνε για 3% μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής σε σχέση με τα ελαστικά της προηγούμενης γενιάς. Αυτή η βελτίωση, λένε, φέρνει καλύτερα αποτελέσματα και σε μέτρα γρηγορότερου φρεναρίσματος (απόδοση πέδησης) και σε καλύτερη οδική συμπεριφορά και χειρισμό (4% πιο καλό από τον προκάτοχο του).


Οι διαφορές στο πέλμα ανάμεσα στα τρία λάστιχα της LingLong
2 Φωτογραφίες »

Οι διαφορές στο πέλμα ανάμεσα στα τρία λάστιχα της LingLong

Το νέο ελαστικό LingLong Grip Master C/S, είναι θερινό και βγαίνει σε όλες τις δημοφιλείς διαστάσεις

Όπως είπαμε είναι θερινό ελαστικό για SUV με αξιολόγηση Α στην ετικέτα για τις επιδόσεις του στο βρεγμένο. Με νέες τεχνολογίες κατασκευής για καλύτερες επιδόσεις σε φρενάρισμα και οδική συμπεριφορά. Kυκλοφορεί και στην Ελλάδα, σε όλες τις δημοφιλείς διαστάσεις.

H τιμή του (στην δημοφιλή διάσταση 215/55R17) είναι 81 ευρώ το λάστιχο (περιλαμβάνει φπα). Φυσικά θα χρειαστεί να υπολογίσετε και γύρω στα 20-25 ευρώ για την τοποθέτηση μιας τετράδας (γύρω στα 6€/ λάστιχο).

Δείτε τον πίνακα με τις διαστάσεις & τις τεχνικές προδιαγραφές του LingLong Grip Master C/S >>>
home pro
Autotriti.gr