3 φωτογραφίες »

Ιδού το νέο «αγροτικό» της Hyundai (+video)

48.345 Επισκέψεις στο άρθρο (13/8/2020)

Η πρεμιέρα του νέου Pick-Up της Hyundai πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και οι νέες ψηφιακές εικόνες μας δίνουν μία πολύ καλή πρόγευση από το τι έπεται, καθώς βασίζονται σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Πως σας φαίνεται;

Χρόνια τώρα κυκλοφορούν οι φήμες για το λανσάρισμα ενός νέου ελαφρού επαγγελματικού οχήματος από τους Νοτιοκορεάτες, ενώ οι κατασκοπευτικές εικόνες δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει το επερχόμενο μοντέλο με βαρύ καμουφλάζ σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης στο δρόμο και τώρα, ήρθε η ώρα να πάρουμε μία πολύ καλή γεύση από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

Ανεξάρτητος σχεδιαστής ανέβασε τις δημιουργίες του στο YouTube, βασιζόμενος πάντα στις πιο πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Με λίγη φαντασία και αρκετή αφαιρετική ικανότητα, το αποτέλεσμα δείχνει να είναι αντιπροσωπευτικό του τι αναμένεται να δούμε στην επίσημη πρεμιέρα του νέου Pick-Up της Hyundai.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Hyundai είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο Santa Cruz, το 2015, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, θέτοντας ουσιαστικά τα θεμέλια για τον ερχομό ενός νέου Pick-Up. Μπορεί να πέρασαν 5 χρόνια από τότε ωστόσο, πλέον βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στο λανσάρισμα ενός μοντέλου παραγωγής που θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά. Σύμφωνα με πληφορορίες, η επίσημη παρουσίαση αναμένεται εντός του 2020, με το εμπορικό λανσάρισμα να τοποθετείται χρονικά στο πρώτο 6μηνο του 2021, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από το νοτιοκορεατικό στρατόπεδο.

Ανεπιβεβαίωτες είναι και οι πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το νέο ημιφορτηγό της φίρμας. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Tucson και θα προσφέρεται με δύο κινητήρες, ένα 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ 166 ίππων και 204 Νm ροπής αλλά και έναν κινητήρα 2,4 λίτρων με ισχύ 183 ίππων. Παράλληλα η φημολογία αναφέρει πως η τετρακίνηση θα είναι στάνταρ.

Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι το εν λόγω Pick-Up αναμένεται να λανσαριστεί και με τα σήματα της Kia, ενώ η Hyundai εξετάζει ακόμη το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το μελλοντικό της Pick-Up και με αυτοφερόμενο πλαίσιο εκτός του «βασικού» για τα δεδομένα της κατηγορίας, πλαισίου τύπου «σκάλας».

Πως σας φαίνεται το μελλοντικό Hyundai Santa Cruz; Θα θέλατε να το δείτε στους ελληνικούς δρόμους;

Toyota
moto