• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το αφεντικό της WRC ομάδας της Toyota, Tommi Makinen, θέλει να φτιάξει το 2017 τη δική του «Dream Team», βάζοντας πίσω από το τιμόνι του Yaris WRC, τους Loeb και Solberg.

Το μόνο όνομα που είναι σίγουρο είναι του Mikko Hirvonen, αλλά πιθανότατα αυτός θα εμπλακεί με τις δοκιμές του Toyota Yaris WRC.

Ο Tommi Makinen (δεξιά) μιλάει με τον πρόεδρο της Toyota, Akio Toyoda (αριστερά). Ο Φινλανδός θρύλος του αθλήματος επιθυμεί να φέρει στην ομάδα του κορυφαία ονόματα.

Loeb & Solberg στο WRC;

Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/2/2016

Το αφεντικό της WRC ομάδας της Toyota, Tommi Makinen, θέλει να φτιάξει το 2017 τη δική του «Dream Team», βάζοντας πίσω από το τιμόνι του Yaris WRC, τους Loeb και Solberg.

 
Μπορεί η Toyota να έχει επιβεβαιώσει από τον Ιανουάριο την επιστροφή της το 2017 στο WRC, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινώσει με ποιους οδηγούς θα τρέξει. Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι πως η αγωνιστική ομάδα θα λέγεται Toyota Gazoo Racing και πως θα έχει ως αφεντικό τον 4 φορές πρωταθλητή στο WRC, Tommi Makinen.

Ο Φινλανδός θρύλος του αθλήματος επιθυμεί διακαώς να φέρει στην ομάδα του κορυφαία ονόματα. Από τη στιγμή, όμως, που οι περισσότεροι σταρ δεσμεύονται με συμβόλαια, ενώ άλλοι –όπως οι Ogier και Meeke- είπαν ήδη το «όχι», η κατάσταση περιπλέκεται. Το μόνο όνομα που είναι σίγουρο είναι του Mikko Hirvonen, αλλά πιθανότατα αυτός θα εμπλακεί με τις δοκιμές του Toyota Yaris WRC.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Σε συνέντευξή του ο Tommi Makinen παραδέχτηκε πως συναντήθηκε με τον Petter Solberg τον περασμένο μήνα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον δεύτερο. Φέτος ο Solberg σχεδιάζει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο πρωτάθλημα FIA World Rallycross, με τις δύο πλευρές να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη σεζόν.

Σε ό,τι αφορά στον θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Sebastien Loeb, υπάρχουν εικασίες για μία ενδεχόμενη συνάντηση ανάμεσα στους αντιπροσώπους του Γάλλου και το αφεντικό της ομάδας της Toyota. Τίποτα δεν επιβεβαιώνεται ακόμα, ωστόσο ο Makinen λέει πως θα τον ενδιέφερε να μιλήσει με τον Loeb, αν αυτός θέλει να κάνει κάτι μαζί τους.