Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα κάνει ντεμπούτο το νέο Opel Insignia GSi  και σε εκδοχή Sports Tourer.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα κάνει ντεμπούτο το νέο Opel Insignia GSi  και σε εκδοχή Sports Tourer.

Νέο Ιnsignia GSi Sports Tourer

4.365 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2017)

Η Opel αποκάλυψε το Insignia GSi Sports Tourer λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Δείτε περισσότερα.

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα κάνει ντεμπούτο το νέο Opel Insignia GSi  και σε εκδοχή Sports Tourer, εξοπλισμένο με τον καινούριο 2λιτρο biturbo κινητήρα πετρελαίου.

Το δίλιτρο diesel μοτέρ έχει ισχύ 210 ίππων.

Το δίλιτρο diesel μοτέρ έχει ισχύ 210 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το δίλιτρο diesel μοτέρ έχει ισχύ 210 ίππων στις 4.000 σ.α.λ., ενώ χάρη στη διαδοχική υπερτροφοδότηση δύο σταδίων, η ροπή ανέρχεται σε 480 Nm, διαθέσιμα μόλις από τις 1.500 σ.α.λ. Ο 4κύλινδρος κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο, αλλά και με σύστημα 4κίνησης ενώ κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα 233χλμ./ώρα.
Για όσους προτιμούν την βενζίνη, έχουν την επιλογή  του 2λιτρου turbo, το οποίο έχει ισχύ 260 ίππων και ροπή 400 Nm. Το τετρακύλινδρο μοτέρ συνεργάζεται με νέο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, το οποίο διαθέτει και σειριακή λειτουργία με paddles στο τιμόνι.

 
Σε σχέση με την απλή έκδοση, οι μόνες διαφορές που παρατηρούμε στην εξωτερική του εμφάνιση είναι τα μικρότερα εμπρός φωτιστικά σώματα και οι επιβλητικοί εισαγωγείς αέρα που έχουν προστεθεί στην θέση των μικρών φώτων ομίχλης. ¶λλες διαφορές είναι οι 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου, φρένα Brembo, και το mode Competition για τους οδηγούς αυτούς που θέλουν να απενεργοποιήσουν το traction control.

Στο εσωτερικό, αναμένουμε τον ίδιο εσωτερικό διάκοσμο με το Insignia GSi σεντάν που περιλαμβάνει νέα σπορ καθίσματα με πιστοποίηση AGR, flat-bottom δερμάτινο τιμόνι και αλουμινένια πεντάλ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto