Το καυτό Toyota Yaris GR-4 μπορεί να έχει αργήσει αλλά έρχεται πολύ σύντομα.

Ο βρυχηθμός του Toyota Yaris GR-4 (+vid)

5.430 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

Το καυτό Toyota Yaris GR-4 μπορεί να έχει αργήσει αλλά έρχεται πολύ σύντομα και η ιαπωνική μάρκα προχώρησε στην αποκάλυψη ενός ακόμα teaser βίντεο που μεταξύ άλλων μας αφήνει να ακούσουμε τη «μελωδία» της εξάτμισης.


Το ντεμπούτο της ισχυρότερης έκδοσης παραγωγής του Toyota Yaris είχε ορισθεί για τον τελευταίο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι στην Αυστραλία. Ωστόσο, οι πυρκαγιές που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή ήταν η αιτία της ακύρωση του αγώνα, για λόγους ασφαλείας, συμπαρασύροντας και την παρουσίαση του Yaris GR-4 για αργότερα.
 
Η ιαπωνική μάρκα μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει προχωρήσει στη γνωστοποίηση συγκεκριμένης ημερομηνίας, όμως αυτή δεν αργή. Η τελευταία ενημέρωση έρχεται από το νέο teaser βίντεο που δημοσίευσε η μάρκα. Εκεί μαθαίνουμε πως το «καυτό» Yaris είναι στα τελικά στάδια πριν κάνει το ντεμπούτο του και παίρνουμε μια μικρή γεύση από τον βρυχηθμό της εξάτμισης.
 
Σχετικά με τον κινητήρα του μοντέλου να υπενθυμίσουμε πως ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται καλά πληροφορημένες πηγές, κάνουν λόγος πως το Yaris GR-4 θα παίρνει ισχύ από ένα τρικύλινδρο τούρμπο μοτέρ.  Επιπρόσθετα, υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν πως ο αριθμός 4 στην ονομασία του μοντέλου σημαίνει ότι θα εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης, ένα τεράστιο ατού -εάν επαληθευθεί- καθώς θα είναι ουσιαστικά μια κατηγορία μόνο του. Από κει και πέρα οι Ιάπωνες λένε πως η Toyota θα κατατάξει το αυτοκίνητο στα μοντέλα ευρείας παραγωγής και θα είναι σε θέση να παράγει περίπου 1.000 μονάδες ανά μήνα.
 
Στην Ιαπωνία το Toyota Yaris GR-4 θα προσφερθεί προς πώληση στα μέσα του 2020, δυστυχώς όμως δεν έχει γίνει σαφές πότε θα φτάσει στην Ευρώπη και κατ επέκταση στη χώρας μας.
 
Δείτε το βίντεο

AUTOFIT PASXA
Audi