Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tο νέο Evo είναι ένα ηλεκτρικό crossover υψηλών επιδόσεων

Συνδυάζει την τεχνολογία της Miτsubishi με την πρακτικότητα και τις δυνατότητες των SUV

Θα παίρνει ισχύ από τρία ηλεκτρικά μοτέρ

Προ των πυλών το νέο e-Evolution

2.403 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Την Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο επέλεξε η Mitsubishi για να παρουσιάσει το νέο ηλεκτρικό e-Evolution Concept.

Το θρυλικό προσωνύμιο Εvolution επιστρέφει στο προσκήνιο και μετά από μια σειρά teaser που είχαν κυκλοφορήσει από την εταιρεία και σας είχαμε παρουσιάσει στο Αuto Τρίτη, θα είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστεί σε έκθεση .

Σημειώνεται ότι το νέο Evo είναι ένα ηλεκτρικό crossover υψηλών επιδόσεων που συνδυάζει την τεχνολογία της Mitsubishi με την πρακτικότητα και τις δυνατότητες των SUV.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το μοντέλο αυτό θα παίρνει ισχύ από τρία ηλεκτρικά μοτέρ, ένα στο μπροστινό μέρος και δύο στο πίσω σε συνδυασμό με σύστημα Active Yaw Control για καλύτερή πρόσφυση και κράτημα κατά την οδήγηση. Επιπλέον, ο εγκέφαλος του concept θα μπορεί να «διαβάζει» μέσω τεχνητής νοημοσύνης τις αλλαγές στην διαδρομή που πρόκειται να γίνουν καθώς και τις προθέσεις του οδηγού, προσαρμόζοντας την απόδοση του αυτοκινήτου. Τέλος, η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να εκπαιδεύσει το οδηγό ώστε να γίνει καλύτερος μέσω φωνητικών εντολών και μιας μεγάλης οθόνης στην κονσόλα.

Ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που αντιδρούν στην απόφαση της Mitsubishi να μετατρέψει το Evo σε ηλεκτρικό SUV, αλλάζοντας τελείως το χαρακτήρα του σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα που έφεραν αυτό το όνομα. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη απόφαση καταδεικνύει απόλυτα την νέα εταιρική στρατηγική που ακολουθεί η Ιαπωνική εταιρεία κάτω από την επίβλεψη της Renault-Nissan.

Toyota
PEUGEOT