Πρωταθλητής στις ελληνικές πωλήσεις χρίστηκε και φέτος το Toyota Yaris καταγράφοντας 5.508 πωλήσεις.

Το C-HR αποτελεί τη λύση της Toyota στην κατηγορία των μικρομεσαίων Crossover.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς, κ. Αριστείδης Αραβανής.

Πρώτη σε πωλήσεις η Toyota στην Ελλάδα

6.274 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2018)

Η Toyota βρέθηκε και φέτος στην πρώτη θέση, όσον αφορά στις πωλήσεις στην ελληνική αγορά, έχοντας μεταξύ άλλων στο δυναμικό της τον πρωταθλητή της γενικής κατάταξης στα μοντέλα. Δείτε όλα τα στοιχεία.

Το σερί των επιτυχιών συνεχίζει για την Toyota, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην εγχώρια αγορά από το 2013, σημειώνοντας παράλληλα κάθε χρόνο αύξηση των μεριδίων της. 

Φέτος, η αγοράς της Ελλάδας απορρόφησε 11.228 αυτοκίνητα της Toyota, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της μάρκας, από τα οποία τα 12.026 ήταν επιβατικά, όγκος που αντιστοιχεί στο 11,4% του συνόλου της αγοράς. Επιπλέον, η Toyota Ελλάς κατάφερε την κατάκτηση μεριδίου της τάξεως του 17,6% στα επαγγελματικά με 1.166 ταξινομήσεις επαγγελματικών μοντέλων.

Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως το 2017 η ελληνική αγορά αυτοκινήτου σημείωσε αύξηση της τάξεως του 12,1% σε σχέση με το 2016, καταγράφοντας 94.710 ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων.
 

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην κυριαρχία της Toyota τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας παίζει το Yaris, το οποίο βρίσκεται συνεχόμενα στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης στα μοντέλα από το 2013. Φέτος, κατέκτησε και πάλι το χρυσό μετάλλιο με 5.508 πωλήσεις, που μεταφράζεται στο 18,3% της αγοράς, πλαισιωμένο από τα Aygo, Auris και Corolla με 1.491, 1.341 και 452 ταξινομήσεις αντίστοιχα. Πέραν αυτών, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το νέο C-HR το οποίο βρίσκεται στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του στην Ελλάδα, με το οποίο η ιαπωνική φίρμα δήλωσε παρούσα στην αναπτυσσόμενη κατηγορία των μικρομεσαίων Crossover.

Κλείνουμε με τις δηλώσεις του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Toyota Ελλάς, κ. Αριστείδη Αραβανή, ο οποίος με βάση τα αποτελέσματα της περασμένης χρονιάς είπε: «Bασιζόμενοι στην πελατοκεντρική φιλοσοφία της Toyota, στα αξιόπιστα προϊόντα μας και στο οργανωμένο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων μας, πετύχαμε άλλη μια πρωτιά τη χρονιά που πέρασε. Ευχαριστούμε θερμά  τους πελάτες μας, για την προτίμηση και εμπιστοσύνη τους στην Toyota και δεσμευόμαστε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους».

Διαβάστε ακόμη: Δοκιμή Toyota C-HR με 116 άλογα

PEIRAIOS LEASING
test center