Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ήρθαν και στην Ελλάδα τα ελαστικά της Prinx

1.335 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2024)
Ήρθαν και στην Ελλάδα τα ελαστικά της Prinx

- Η made in China εταιρεία ελαστικών Prinx έκανε ντεμπούτο και στην Ελλάδα
- Με ελαστικά για επιβατικά, ηλεκτρικά & επαγγελματικά αυτοκίνητα
- Με 4 θερινά ελαστικά, 2 all season και 1 χειμερινό η γκάμα της στην Ευρώπη
- 2 θερινά και το χειμερινό διατίθενται ήδη και στην Ελλάδα

Η made in China εταιρεία ελαστικών Prinx έκανε ντεμπούτο και στην Ελλάδα

H made in China μάρκα ελαστικών Prinx δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1976 και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικό μπάσιμο στις διεθνείς αγορές. Η ελληνική αγορά είναι μια απο αυτές, με επίσημο εμπορικό αντιπρόσωπο τη traction tires. Τα ελαστικά Prinx έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν βέλτιστη απόδοση σε διάφορες συνθήκες οδήγησης, χάρη στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και υλικών υψηλής ποιότητας, ενώ η μάρκα προσπαθεί να μειώσει και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, επενδύοντας σε «πράσινες» τεχνολογίες. Η Prinx έρχεται και στην Ελλάδα να ταράξει τα νερά, ενώ έκανε τη εμφάνιση της και στο ΙΑΑ στο Αννόβερο με δύο ελαστικά τα TH155 και τα RTH155.

Με ελαστικά για επιβατικά, ηλεκτρικά & επαγγελματικά αυτοκίνητα

Η Prinx προσφέρει για επιβατικά, τα θερινά XNEX Sport EV, XLAB Comfort EV, Aquila REV, Aquila PRO, τα χειμερινά Winter Excelia και τέλος το τεσσάρων εποχών Quattura 4S+. Για επαγγελματικά πωλούνται τα Vanea 4S,

Με 4 θερινά ελαστικά, 2 all season και 1 χειμερινό η γκάμα της στην Ευρώπη

Η Prinx ειδικεύεται σε όλων των ειδών τα ελαστικά με την γκάμα της να διαθέτει, από θερινά και χειμερινά ελαστικά μέχρι και για επαγγελματικά. Στα θερινά για επιβατικά ανήκουν τα XNEX Sport EV, XLAB Comfort EV, Aquila REV και Aquila Pro. Στα χειμερινά η Prinx προσφέρει τα Winter Excelia, ενώ στα τεσσάρων εποχών τα Quattura 4S+ και Vanea 4S το οποίο προορίζεται για Van.

2 θερινά και το χειμερινό διατίθενται ήδη και στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η Prinx, έχει έρθει με μια μικρή γκάμα την οποία σε συνεργασία με την traction tires θα προσφέρει στους Έλληνες αγοραστές, με ελαστικά για επιβατικά, ηλεκτροκίνητα και μη. Στην γκάμα περιέχονται τα χειμερινά Winter Excelia και τα θερινά XNEX Sport EV και XLAB Comfort EV, ενώ οι τιμές κυμαίνονται από 80 μέχρι 108 ευρώ το ελαστικό.

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS