Συνέχεια στα teaser της Mercedes EQC (+vid)

2.476 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2018)

Η Mercedes ξετυλίγει λίγο ακόμα το κουβάρι των αποκαλύψεων για τη νέα EQC, μία μόλις μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του ηλεκτρικού μοντέλου.

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει το επίσημο ντεμπούτο της νέας αμιγώς ηλεκτροκίνητης Mercedes EQC θα γίνει σε λίγες μέρες από σήμερα και πιο συγκεκριμένα αύριο 4 Σεπτεμβρίου στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, όντας το πρώτο SUV μοντέλο της οικογένειας EQ που θα βγει στις αγορές. 
 

Με αφορμή την επερχόμενη παρουσίασή της, λοιπόν, η γερμανική premium μάρκα έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο teaser video, που αποτελεί την τρίτη κατά σειρά πρόγευση πριν την επίσημη παρουσίαση. Στο συγκεκριμένο video φαίνεται ξεκάθαρα η μάσκα του νέου ηλεκτρικού SUV της premium μάρκας, το πίσω μέρος με τα φωτιστικά σώματα που διατρέχουν το αμάξωμα σε όλο του το πλάτος, αλλά και το εσωτερικό με το νέο σύστηµα infotainment «Mercedes-Benz User Experience».

Περισσότερα στοιχεία για την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου δεν έχουμε προς το παρόν, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως η μάρκα αποκάλυψε ότι έχει δοκιμάσει 90 πρωτότυπα και 30 μοντέλα προπαραγωγής καλύπτοντας εκατομμύρια χιλιόμετρα σε πραγματικές συνθήκες σε τέσσερις ηπείρους.

Εν αναμονή περισσότερων λεπτομερειών, λοιπόν, αύριο στις 4 Σεπτεμβρίου όταν και θα γίνει το ντεμπούτο της EQC.
 

NEO TRAFIC
skoda