8 φωτογραφίες »

Με 10.280 ευρώ το φθηνότερο μικρό

161.973 Επισκέψεις στο άρθρο

Dacia Sandero 1,2 75 PS 
Το Dacia Sandero είναι το φθηνότερο μικρό αυτοκίνητο της αγοράς με κόστος λίγο πάνω από τα 10.000 ευρώ. Πρόκειται για την βασική του έκδοση Life με τον 1,2 λτ. βενζινοκινητήρα των 75 ίππων που συνδυάζεται με 5τάχυτο αραιής κλιμάκωσης κιβώτιο 5 σχέσεων. Το Sandero διακρίνεται για τους καλούς του χώρους και την άνετη οδική του συμπεριφορά ενώ διαμορφώνει ένα εξαιρετικό Value for Money απευθυνόμενο σε αυτόν που αναζητά την οικονομία σε κίνηση και χρήση.

Το εσωτερικό του Sandero ειδικά στην βασική έκδοση που συναντάμε σε αυτή την τιμή, είναι λιτό παρά την ύπαρξη ανοιχτόχρωμων επενδύσεων, που δημιουργούν μια ελαφρώς πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα σκληρά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί κρίνονται απλά ικανοποιητικά από πλευράς ποιότητας, ενώ δε λείπουν κάποιες ατέλειες στο φινίρισμα. Μέτρια είναι και η συνολική εργονομία.

Οι χώροι από την άλλη είναι ιδιαίτερα καλοί τόσο για 4 επιβάτες, όσο και για αποσκευές, με όγκο 320 λίτρα. Ο κινητήρας των 75 ίππων είναι επαρκής για τις καθημερινές μετακινήσεις (επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 15,1 δλ. και τελική 158 χλμ./ώρα) ενώ στο δρόμο το Sandero διακρίνεται για την άνεση που προσφέρει μέσω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησής του.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center