• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το καυτό Yaris θα έχει περισσότερους από 200 ίππους κάτω από το καπό του.

Το καυτό Yaris

7.934 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/11/2015

Φήμες από την Ιαπωνία κάνουν λόγο για δημιουργία καυτής έκδοσης του Toyota Yaris ή οποία θα αποδίδει περισσότερους από 200 ίππους.

 
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το στέλεχος της Toyota ετοιμάζεται καυτή έκδοση του Yaris που θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό των hot hatch, όπως τα VW Polo GTi και Ford Fiesta ST, προωθώντας παράλληλα και την επιστροφή της Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.


Το γρήγορο Yaris, για το οποίο σας είχαμε πληροφορήσεις και στο παρελθόν,  θα εξοπλίζεται με έναν 4κυλινδρο κινητήρα με ένα μεγάλο turbo του οποίου η δύναμη θα διοχετεύεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6ταχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Τελικές τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πάντως τα πρώτα νούμερα που ακούγονται είναι 220 με 240 άλογα. Σίγουρα η ανάρτηση θα είναι διαφορετική, ενώ θα υπάρχει και ισχυρότερο σύστημα πέδησης.


Το όλο πακέτο θα ολοκληρώνεται από ένα δυναμικό bodykit το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από το αγωνιστικών προδιαγραφών Yaris, όπως το εικονιζόμενο, με μεγαλύτερους τροχούς αλλά και ένα πιο σπορτίφ εσωτερικό.

Tags: TOYOTA YARIS