2 φωτογραφίες »

Tο νέο 370Ζ θα αποκαλυφθεί στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του επόμενου έτους.

Το νέο Nissan 370Z;

6.072 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2020)

Η Nissan σύντομα θα ασχοληθεί με τα σπορ μοντέλα της γκάμας της και το πρώτο που θα λάβει την φροντίδα της για τον ερχομό μιας νέας γενιάς είναι το 370Ζ.


Oι φήμες που κυκλοφορούν για τα επόμενα σπορ μοντέλα της Nissan είναι πολλές, ωστόσο εάν υπάρχει κάποια πιθανότητα να δούμε κάποιο, αυτό δεν θα είναι άλλο από το νέο 370Ζ.

Πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν,  πέρα από κάποιες αναφορές ότι η εμφάνισή του θα υιοθετήσει πολλά ρετρό στοιχεία και ότι κάποιες αμερικανικές αντιπροσωπείες της φίρμας που το έχουν δει, κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα θυμίζει αρκετά το 240Ζ coupe, με στρογγυλά φώτα μπροστά και ορθογώνιου σχήματος πίσω. Οι φωτογραφίες που βλέπετε στο θέμα είναι ψηφιακές δημιουργίες του Καναδού Leyang Bai και φαίνεται πως απεικονίζουν σε μεγάλο βαθμό την επόμενη γενιά του ιαπωνικού sportscar.

Σύγχυση υπάρχει γύρω από το μηχανικό σύνολο που θα λάβει το μοντέλο καθώς άλλοι κάνουν λόγο πως θα «φορέσει» έναν 4,0 λίτρων κινητήρα και άλλοι δίνουν το χρίσμα σε έναν twin-turbo 3λιτρο V6. Η ισχύς και στις δύο περιπτώσεις λέγεται πως θα φτάνει τα 400 άλογα ενώ στην έκδοση ΝISMO, η ιπποδύναμη θα ανέβει στα 500 άλογα με το μοντέλο να επωφελείται επίσης από το σύστημα τετρακίνησης της μάρκας.

Σύμφωνα με βρετανικές πηγές, το νέο 370Ζ θα αποκαλυφθεί στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του επόμενου έτους, ανάλογα φυσικά με τις εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center