6 φωτογραφίες »

Το σπίτι κάθε petrolhead!

2.528 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2020)

Γιατί να μην αγοράσεις ένα τέτοιο σπίτι, στο οποίο όλο το ισόγειο είναι αφιερωμένο στο αυτοκίνητό σου και τα υπόλοιπα χόμπι σου;

Περίπου 210 χιλιόμετρα βόρεια της Μinneapolis των ΗΠΑ υπάρχει μια μικρή πόλη με το όνομα Brainerd που βρίσκεται κοντά στην πίστα Brainerd International Raceway που αποτελεί τον παράδεισο των petrolhead που πολλοί θα ήθελαν να έχουν για σπίτι τους.

Στην πόλη αυτή, υπάρχει μια εταιρεία που προσφέρει πολυτελή σπίτια-γκαράζ για όσους δεν θέλουν να αποχωρίζονται τα αυτοκίνητά τους ακόμα και όταν πίνουν τον καφέ τους στον σαλόνι τους. To ισόγειο είναι αφοσιωμένο στα αυτοκίνητα αλλά μπορεί να συνδυαστεί με ξεχωριστή διακόσμηση όπως κιθάρες, πίνακες ζωγραφικής ή κάτι άλλο.

Ο πρώτος όροφος από την άλλη πλευρά περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, μια πλήρης κουζίνα, το σαλόνι, το μπάνιο αλλά και ένα μικρό μπαλκόνι. Σημείο κλειδί είναι ότι μπορείς να δεις από ένα σημείο τι γίνεται στον κάτω όροφο όπου βρίσκονται τα αυτοκίνητά σου. Στον δεύτερο όροφο, τέλος, υπάρχει ένα μεγάλο μπαλκόνι από όπου μπορείς να δεις υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητα να τα δίνουν όλα μέσα στην πίστα.

Όπως καλά καταλάβατε, οι τιμές για αυτά τα σπίτια είναι υψηλές, αφού κοστίζουν από 800.000 έως 1 εκατομμύριο ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πλήρης πρόσβαση στην πίστα αλλά και κάποιες επιλογές στην εξατομίκευση του σπιτιού.
 

AUTOFIT PASXA
4green