• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Gazoo Racing έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα των δύο βελτιωμένων πρωτότυπων οχημάτων, στηρίζονται στα Toyota Yaris και Prius C.

Toyota & Gazoo Racing

3.385 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/12/2016

Η Gazoo Racing μας δίνει μια πρόγευση για τις πρωτότυπες εκδόσεις των Yaris και Prius C, που ετοιμάζει για την αγορά της Ιαπωνίας.

 
H Gazoo Racing της Toyota έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα των δύο βελτιωμένων πρωτότυπων οχημάτων, που πρόκειται να παρουσιάσει από τις 13 ως τις 15 Ιανουαρίου στην έκθεση Tokyo Auto Salon.
 
Το ένα concept θα στηρίζεται στο Yaris (Vitz στην Ιαπωνία) και το άλλο στο Toyota Aqua, το Prius C που λέει ο υπόλοιπος κόσμος. Από την προωθητική εικόνα συμπεραίνουμε πως αμφότερα διαθέτουν την ίδια «επιθετική» λογική.  
Διευρυμένες εισαγωγές αέρα, πιο «δυναμικοί» προφυλακτήρες, αλλά και παρόμοιοι τροχοί, όλα αυτά δείχνουν κοινά και στα δύο αμάξια. Στο πίσω μέρος του Yaris διακρίνεται μια μεγαλούτσικη αεροτομή οροφής.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τα Vitz και Aqua TGR concepts δεν υπάρχουν προς το παρόν. Φαίνεται, όμως, πως μάλλον θα βρουν το δρόμο τους για την παραγωγή, ειδικά μετά τις πληροφορίες γύρω από το ενδεχόμενο να αποτελέσει η Gazoo Racing μια αυτόνομη υπο-φίρμα μέσα στην Toyota.