31 χρόνια φροντίζει-αναβαθμίζει το αυτοκίνητο!

3154 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Angelidis & CO δραστηριοποιείται στο εμπόριο αξεσουάρ αυτοκίνητου. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από επώνυμα προϊόντα. Με focus στις πραγματικές ανάγκες των πελατών, η εταιρεία προτείνει την καλύτερη λύση για να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητό σας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Η αρχή έγινε 31 χρόνια πριν (το 1989), την χρονιά κατά την οποία ο κ. Μιχάλης Αγγελίδης ίδρυσε την εταιρία στην Χαλκίδα. Γρήγορα και μέσα σε 6 χρόνια, το δημιούργημα του αναπτύχθηκε και μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου λειτουργεί μέχρι σήμερα.
 
Πλέον η Angelidis & CO εισάγει και διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, ενώ παράλληλα προσφέρει γρήγορο και ευέλικτο service με αποστολές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Παρέχει προϊόντα με άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.           Καλέστε:  2109213094

Πέρα από τα προϊόντα, την διαφορά κάνει και το προσωπικό της εταιρίας, το οποίο είναι πλήρως καταρτισμένο και διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία. Είναι σε θέση να σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση και να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες-ερωτήσεις, μα πάνω από όλα να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή για το αυτοκίνητό σας.
Καλέστε:  2109213094

Αναλυτικότερα στην Angelidis & CO θα βρείτε τα εξής προϊόντα:
  • Αξεσουάρ εξωτερικού (ανεμοθραύστες, καθρέπτες, πλαίσια – τζαμάκια πινακίδας, σίτες, τάσια, αυτοκόλλητα, υαλοκαθαριστήρες)
  • Αξεσουάρ εσωτερικού (βάσεις τηλεφώνου, καλύμματα, κώνοι τιμονιού, λεβιέδες ταχυτήτων, τιμόνια, πατάκια/μοκέτες, πεταλιέρες, φούσκες λεβιέ)
  • Προϊόντα βελτίωσης (αγωνιστική ένδυση, αγωνιστικά καθίσματα,  συστήματα εισαγωγής αέρα)
  • Είδη ασφαλείας (αντικλεπτικά μπλόστερ, ιμάντες-χταπόδια, γρύλοι- σταυροί, λασπωτήρες, κουκούλες, χιοναλυσίδες, ζώνες, τρίγωνα-πυροσβεστήρες-φαρμακεία)
  • Ηλεκτρικά (λάμπες, κεραίες, καλώδια ρεύματος/φορτιστές μπαταρίας, αναπτήρες, κόρνες, προβολείς, αισθητήρες παρκαρίσματος κ.α.)
  • Μεμβράνες (ασφαλείας, διακοσμητικές, εργαλεία μεμβρανών)
  • Αξεσουάρ για ταξίδια (μπαγκαζιέρες, μπάρες, βάσεις σκι, σχάρες, βάσεις ποδηλάτου, βάσεις κανό – καγιάκ)
  • Προϊόντα για την φροντίδα του αυτοκινήτου (αρωματικά, εσωτερική φροντίδα, εξωτερική φροντίδα, σπρέι πλαστικοποίησης, καθαριστικά τζαμιών, φροντίδα τροχών – ελαστικών, καθαριστικά – ενισχυτικά μηχανής, βούρτσες, σφουγγάρια και πανιά).
Όλα τα προϊόντα της εταιρίας μπορείτε να τα βρείτε και στο σύγχρονο  eshop που διαθέτει, ώστε να κάνετε τις αγορές σας μέσω ίντερνετ, γρήγορα, εύκολα, ανέπαφα και με ασφάλεια.

ANGELIDIS & CO
Καλέστε:  2109213094

Δείτε με 1 κλικ: https://www.angelidis.gr/