Αναβαθμίστε τις οθόνες της BMW σας με οθόνες Bizzar από την Cadence

Αναβαθμίστε τις οθόνες της BMW σας με οθόνες Bizzar από την Cadence

1204 Επισκέψεις στο άρθρο

- Κατάλληλες για BMW X5 και X6 του 2010-2013 & τις F06, F12, F13 6 Series του 2014-2016
- Συμβατές με όλα τα build-in συστήματα της BMW
- Με λογισμικό Android Auto και Apple CarPlay
- Φωνητικές εντολές, θύρες USB, υποδοχέα SIM και πολλά άλλα

mousakian 102021
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Πλέον, όλα τα νέα μοντέλα έρχονται με τεχνολογικές αναβαθμίσεις. Αυτόματα συστήματα ασφαλείας, υποβοηθήσεις, κάμερες, οθόνες αφής. Τι γίνεται όμως αν είσαι ακόμα ευχαριστημένος με το παλαιότερο μοντέλο σου και παρότι θα ήθελες να το αναβαθμίσεις τεχνολογικά, δεν θες να δώσεις τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσεις ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο; Η εταιρία Cadence δίνει την λύση. Με τις οθόνες αφής Bizzar, αποκλειστικά κατασκευασμένες για παλαιότερα μοντέλα BMW X5, X6 (του 2010 έως 2013) αλλά και για τις F06, F12, F13 6 Series.

Γνωστή για τα premium μοντέλα της, και την... ανάλογη τιμή τους, τα μοντέλα δεκαετίας της BMW δεν είναι ότι έχουν πολλά να ζηλέψουν από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της αγοράς. Ακόμα «καλά κρατούν». Αν πάρουμε για παράδειγμα την Χ5 του 2013, που ερχόταν σε τρεις εκδόσεις, δύο diesel και μια με βενζίνη, είχε κορυφαίες επιδόσεις από τον V8 που προσέφερε 450 άλογα και 650 Nm ροπής, ενώ δεν τα πήγαινε και άσχημα με την κατανάλωση, με 8-8,5 λίτρα ανά 100 χλμ.

Όλα τα παραπάνω μοντέλα για τα οποία δίνει λύσεις η Cadence ερχόντουσαν με ενσωματωμένη οθόνη πολυμέσων. Μιλάμε ωστόσο για οθόνες που τρέχουν λογισμικά παλιάς γενιάς. Οι οθόνες Bizzar είναι κατασκευασμένες για να αντικαταστήσουν τις ήδη υπάρχουσες και να φέρουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες στις άκρες των δαχτύλων σας. Είναι συμβατές με τα λογισμικά Android Auto και Apple CarPlay που τρέχουν όλα τα πρόσφατα μοντέλα της αγοράς. Με 8 GB RAM για να μην «κολλάει» ποτέ, φωνητικές εντολές, υποδοχές USB αλλά και SIM card. Επειδή οι οθόνες είναι κατασκευασμένες ακριβώς για τα συγκεκριμένα μοντέλα, είναι συμβατές με όλες τις λειτουργίες των εν λόγω BMW, με τις κάμερες οπισθοπορείας, τα κουμπιά στο τιμόνι, τις υποβοηθήσεις, και όλα τα συναφή να λειτουργούν απρόσκοπτα στις οθόνες της Cadence.  

Αν λοιπόν θες να αναβαθμίσεις τις οθόνες της BMW σου, αν χάλασε και θέλεις να την αντικαταστήσεις, οι οθόνες της Bizzar είναι η λύση. 

Πάτα εδώ για να βρεις τις οθόνες για την X5 και X6.

Πάτα εδώ για να βρεις τι οθόνες για τις F06, F12, F13 6 Series.