Να ασφαλίσω το σπίτι μου; Ναι!

Να ασφαλίσω το σπίτι μου; Ναι!

18043 Επισκέψεις στο άρθρο

Μικρό ή μεγάλο, νεόδμητο ή παλαιό, μεγάλης ή μικρής αξίας, το σπίτι μας είναι η «φωλιά» μας, το καταφύγιο μας. Είναι ο χώρος που ηρεμούμε, εκεί που ζούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, εκεί που θέλουμε να νιώθουμε πάντα ασφαλείς.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Το σπίτι μας όμως δεν έχει μόνο συναισθηματική αξία. Μαζί με το περιεχόμενο του είναι η περιουσία μας, μια από τις σημαντικότερες οικονομικές επενδύσεις την οποία αξίζει να προστατέψουμε για την διαβίωση και προστασία τη δική μας και της οικογένειάς μας, διασφαλίζοντας την από όσο το δυνατόν περισσότερους κινδύνους.

Γιατί να ασφαλίσουμε την κατοικία μας

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε ιδιαίτερα συχνά μάρτυρες φυσικών καταστροφών στην Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή έχει επηρεάσει και τη χώρα μας αυξάνοντας τόσο την συχνότητα όσο και την σφοδρότητα φαινομένων όπως έντονων καταιγίδων, χιονοπτώσεων, πλημμυρών αλλά και πυρκαγιών.
 
Παράλληλα, η Ελλάδα  είναι μια κατΆ εξοχήν σεισμογενής χώρα και μάλιστα η πιο σεισμογενής στην Ευρώπη & τη Μεσόγειο και η 6η πιο σεισμογενής στον κόσμο. Σεισμοί που όσοι τους ζήσαμε έχουν χαράξει τη μνήμη μας, σεισμοί που τους σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε να μην ξανασυμβούν.
 
Πόσες φορές έχουμε δει, ειδικά τα τελευταία χρόνια, περιουσίες να χάνονται μέσα σε λίγα λεπτά και έχουμε βιώσει την αγωνία των συνανθρώπων μας για τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής; Κι όμως, λίγες εβδομάδες μετά, η ένταση της καθημερινότητας μας κάνει να τα αφήνουμε όλα πίσω μας. Και κάπως έτσι συνεχώς αναβάλλουμε την ασφάλιση της δικής μας περιουσίας θεωρώντας ότι  το «κακό» δε θα συμβεί σε εμάς.

Πόσο προσιτή είναι οικονομικά η ασφάλιση κατοικίας;

Η ασφάλιση κατοικίας σε μία αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρία, διασφαλίζει πως σε περίπτωση μιας μεγάλης οικονομικής ζημίας, μίας ζημιάς για την οποία πολύ δύσκολα θα είμαστε οικονομικά προετοιμασμένοι, θα μετακυλήσει το οικονομικό βάρος στην ασφαλιστική μας εταιρία. Μας απαλλάσσει από έξοδα και άγχος και το πιο σημαντικό από όλα, μας διασφαλίζει ηρεμία και οικονομική υποστήριξη στις πιο δύσκολες στιγμές μας.

Σε αντίθεση με την ευρέως διαδεδομένη άποψη, η ασφάλιση κατοικίας εναντίον φυσικών καταστροφών είναι ιδιαίτερα οικονομική. Για παράδειγμα, για ένα διαμέρισμα 100 τ.μ. που ασφαλίζεται για 120.000 ευρώ, το μέσο μηνιαίο κόστος της ασφάλισης, που καλύπτει πυρκαγιά, σεισμό και φυσικές καταστροφές, ανέρχεται περίπου στα 12 ευρώ.
 
Μάλιστα, ασφαλίζοντας την κατοικία μας σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος έχουμε πολλαπλό όφελος καθώς κερδίζουμε έως 10% έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Εξασφάλιση με το Groupama Maison

Με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Maison της Groupama Ασφαλιστικής μπορείς να ασφαλίσεις την κατοικία σου και το περιεχόμενο του σπιτιού σου πληρώνοντας ελάχιστα κατΆ ετος.
 
Η Groupama Ασφαλιστική, με 96 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, προσφέρει από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας και περιεχομένου της αγοράς, διασφαλίζοντας την περιουσία σου ανάλογα με το πρόγραμμα και τις καλύψεις που θα επιλέξεις, για  40 και πλέον κινδύνους όπως ενδεικτικά πυρκαγιά, κεραυνό, βραχυκύκλωμα, πλημμύρα, παγετό, σεισμό, θραύση σωληνώσεων, κλοπή κ.α.
 
Μάλιστα, η Groupama Ασφαλιστική κάνοντας πράξη το μότο της «Σίγουρα Δίπλα σας», σε αποζημιώνει σε έως και 7 εργάσιμες ημέρες για ζημιές έως 10.000 ευρώ.
 
Δες αναλυτικά τα προγράμματα ασφάλισης Groupama Maison, ζήτα προσφορά ασφάλισης ή επικοινώνησε με τη Groupama Ασφαλιστική καλώντας στο 210 32 95111. Εξασφάλισε σήμερα την περιουσία σου και νιώσε ασφάλεια για εσένα και αυτούς που αγαπάς.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ