Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Προστασία φύσας διάγνωσης για την ασφάλεια του αυτοκινήτου!

Προστασία φύσας διάγνωσης για την ασφάλεια του αυτοκινήτου!

5245 Επισκέψεις στο άρθρο

-Μάστιγα οι high-tech κλοπές στις μέρες μας
-Το OBDSteelCovers είναι η προστασία σας ενάντια στην κλοπή του αυτοκινήτου σας!
-Κλειδί συμβατό με το αντικλεπτικό σύστημα τιμονιού Defender
-DefenderCarSecurity: Whoiswho

PERAMAX
PLAKA PARKING

Μάστιγα οι high-tech κλοπές στις μέρες μας

Όσο εξελίσσονται τα συστήματα ασφαλείας στα αυτοκίνητα, το ίδιο συμβαίνει και με τις μεθόδους που επιστρατεύουν οι διάφοροι επίδοξοι κλέφτες, προκειμένου να παραβιάσουν τα οχήματα, αποκτώντας αβίαστη πρόσβαση σε αυτά.
Μεταξύ αυτών των τεχνασμάτων, υπάρχουν φυσικά και οι εφαρμογές συγκεκριμένων συσκευών που μπορούν π.χ. ακόμα και να μπλοκάρουν το σήμα του ασύρματου κλειδιού, δίχως πολλές φορές ο ιδιοκτήτης να είναι να θέση να το καταλάβει, κάτι που απλοποιεί τη δυνατότητα κλοπής είτε συγκεκριμένων εξαρτημάτων είτε ακόμα και ολόκληρου του οχήματος.   

Το OBDSteelCovers είναι η προστασία σας ενάντια στην κλοπή του αυτοκινήτου σας!

Όσον αφορά στην αντικλεπτική προστασία OBDSteelCovers, πρόκειται επί της ουσίας για ένα σύστημα που λειτουργεί σα μικρό «χρηματοκιβώτιο» για την OBD (on-boarddiagnostics) ή τη φύσα διάγνωσης του αυτοκινήτου.
Κατασκευασμένη από ειδικό κράμα ενισχυμένου μετάλλου υψηλής αντοχής με την τεχνική MicroCasting και AISI 316, η συσκευή εμποδίζει πρακτικά την πρόσβαση στον κεντρικό εγκέφαλο του κινητήρα του αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας μια ασπίδα προστασίας στη φύσα διάγνωσης OBD.
Κατά αυτόν τον τρόπο, αποτρέπεται αποτελεσματικά ο προγραμματισμός κλειδιών, καθιστώντας αδύνατη την κλοπή του αυτοκινήτου με οποιαδήποτε σύγχρονη μέθοδο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κλειδί συμβατό με το αντικλεπτικό σύστημα τιμονιού Defender

Ένα ακόμα από τα προτερήματα του συστήματος OBDSteelCovers, είναι πως πρόκειται για ένα ειδικό μεταλλικό κιβώτιο, που ανοίγει μόνο με το ειδικά κωδικοποιημένο κλειδί του, το οποίο φυσικά μπορεί να είναι όμοιο με το αντικλεπτικό σύστημα τιμονιού Defender.
Να υπενθυμίσουμε εδώ πως η αντικλεπτική κλειδαριά Defender είναι συμβατή με το 99% των αυτοκινήτων, ενώ διαθέτει ισόβια εγγύηση και είναι κατασκευασμένη με ειδικούς χάλυβες που έχουν υψηλή μηχανική αντοχή.
 

DefenderCarSecurity: Whoiswho

Με προσωπικό που ξεχωρίζει για τις μηχανικές του γνώσεις, αλλά και μέσα από τη χρήση τεχνολογιών αιχμής που προάγουν προηγμένες λύσεις ασφαλείας, η DefenderCarSecurity έχει αναδειχτεί σε μια κορυφαία εταιρεία στους τομείς της αντικλεπτικής προστασίας αυτοκινήτων.
Θέτοντας ως βασικό της στόχο την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής προστασίας για τους πελάτες της, εξάλλου, η εταιρεία έχει διακριθεί - κι εξακολουθεί να διακρίνεται - στην ανάπτυξη αντικλεπτικών συστημάτων για τα οχήματα, μέσα από την παροχή προϊόντων απαράμιλλης ποιότητας και αξιοπιστίας.
Την ίδια ώρα, η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της Defender αναζητά εξειδικευμένους επαγγελματίας στο χώρο του αυτοκινήτου, για τη σύναψη επαγγελματικής συνεργασίας.    
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 – 2525252, 210 – 2530300, 6980 65 65 65
 
Διεύθυνση: Λεωφόρος Δεκελείας 28, Νέα Χαλκηδόνα, Αττική