Πως να καθαρίσετε σωστά τις ζάντες!

Πως να καθαρίσετε σωστά τις ζάντες!

1944 Επισκέψεις στο άρθρο

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών αλλά και των διάφορων ακαθαρσιών στο δρόμο, οι ζάντες του αυτοκινήτου βρωμίζονται εύκολα. Ο τακτικός καθαρισμός των ζαντών, προλαμβάνει τους επίμονους λεκέδες και φυσικά ο σωστός καθαρισμός κάνει τις ζάντες να λάμπουν.

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING

Πως να καθαρίσετε σωστά τις ζάντες: Όλα τα απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζετε

Είναι σημαντικό να αποφεύγεται ο καθαρισμός των ζαντών, ενώ είναι ακόμα ζεστές, καθώς η απότομη διαφορά θερμοκρασίας από ζεστό σε κρύο, καταστρέφει τις μεταλλικές επιφάνειες. 

Για να διατηρήσετε την αρχική λάμψη των ζαντών, προτείνεται ο καθαρισμός τους 2 έως 4 φορές το μήνα. Όσο τις αμελείται, το μέταλλο θα διαβρωθεί λόγω των καιρικών συνθηκών και της καθημερινής χρήσης. 

Προμηθευτείτε το κατάλληλο καθαριστικό προϊόν που θα σας εξασφαλίσει εύκολο αλλά και αποτελεσματικό καθαρισμό των ζαντών. 

Στο autoplanet.gr, θα βρείτε καθαριστικά ζαντών Meguiar’s για τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό των ζαντών αλλά και ελαστικών του αυτοκινήτου. Ανακαλύψτε τα με ένα κλικ ΕΔΩ
 

Κοινοποίησέ το »

Καθαρισμός ζαντών με το Wheel&TireCleaner της Meguiar’s

Το Wheel & Tire Cleaner της Meguiar’s έρχεται με νέα διεισδυτική σύνθεση που καθαρίζει τις ζάντες του αυτοκινήτου, απομακρύνοντας τη σκόνη, τις μουτζούρες του δρόμου, τις κηλίδες και τα άλατα του νερού. Παράλληλα, καθαρίζει και τα ελαστικά του αυτοκινήτου, παρέχοντας έτσι έναν πιο ολοκληρωμένο καθαρισμό. Η δράση του καθαριστικού της Meguiar’s είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται οι ζάντες σας. 

Πως να καθαρίσετε σωστά τις ζάντες με το Wheel&TireCleaner της Meguiar’s; 

Πριν ξεκινήσετε τη χρήση του καθαριστικού της Meguiar’s θα πρέπει να πλύνετε πρώτα τις ζάντες με νερό. Στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα: 

1.    Ψεκάστε το προϊόν από απόσταση 15 – 20 εκατοστών. 
2.    Περιμένετε για 15-30 δευτερόλεπτα να στεγνώσει το προϊόν. 
3.    Ξεπλύνετε με νερό. 
4.    Στεγνώστε το καθαριστικό χρησιμοποιώντας πετσέτα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Wheel & Tire Cleaner της Meguiar’s δεν είναι ασφαλές σε ζάντες από άβαφο ή βαμμένο με πούδρα αλουμίνιο, σε τροχούς μοτοσυκλέτας ή μη εργοστασιακούς και σε βαμμένα εξαρτήματα φρένων. 

Ανακαλύψτε στο autoplanet.gr όλα τα επώνυμα προϊόντα Meguiar’s με ΕΚΠΤΩΣΗ 20% και αποκτήστε άψογο φινίρισμα του αυτοκινήτου σας. 
 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΖΑΝΤΕΣ