Απόλυτος έλεγχος με προϊόντα της Comline

2220 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/5/2020

Συστήματα διεύθυνσης & ανάρτησης που καλύπτουν όλες τις δημοφιλέστερες εφαρμογές. Όλα με την υπογραφή της Comline.

 
H Comline αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους βρετανούς κατασκευαστές αναταλλακτικών αυτοκινήτου aftermarket. Iδρύθηκε το 1991 και είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, το εύρος των κατηγοριών που διαθέτει καθώς και την κάλυψη που προσφέρει για πλήθος Ευρωπαϊκών, Ιαπωνικών και Κορεατικών αυτοκινήτων. Η εταιρεία διαθέτει κωδικολόγιο που ξεπερνά τους 8.500 κωδικούς και διατίθεται τόσο από τα κεντρικά της στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και από τις θυγατρικές του ομίλου σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιρλανδία.

Η Comline διανέμει τα προϊόντα της σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως.Σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας έχει επιτελέσει η δημοφιλής κατηγορία εξαρτημάτων Συστήματος Διεύθυνσης και Ανάρτησης: Ψαλίδια, ¶κρα Ζαμφόρ, Μπαλάκια, Ημίμπαρα, Ακρόμπαρα, Λάστιχα Ζαμφόρ, Συνεμπλόκ και Σετ Ψαλιδιών.

Υποσχόμενη τον «Απόλυτο Έλεγχο» του αυτοκινήτου σας η σειρά των εξαρτημάτων Συστήματος Διεύθυνσης και Ανάρτησης της Comline περιλαμβάνει περισσότερους από 2.000 κωδικούς που καλύπτουν τις δημοφιλέστερες εφαρμογές και φυσικά προσφέρονται με εγγύηση 3 ετών/60.000 χλμ.

Τα ανταλλακτικά του Συστήματος Διεύθυνσης και Ανάρτησης της Comline παράγονται σε πιστοποιημένα εργοστάσια με σύγχρονες εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν ποιότητα και αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας τεχνικές παραγωγής όπως για παράδειγμα η καταφόρηση, μία διαδικασία επίστρωσης που ενισχύει τις αντιδιαβρωτικές ιδιότητες έως και 50% σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους βαφής και εμβάπτισης.

Η ποιότητα της σειράς επικυρώνεται από ένα εκτενές πρόγραμμα δοκιμών που αφορούν στην πλήρη ένταση, στην συμπίεση και σκληρότητα, στην διείσδυση συγκόλλησης, στις δοκιμές ψεκασμού με αλάτι και που επιτρέπουν στην Comlineνα προσφέρει μία από τις καλύτερες εγγυήσεις στην αγορά του aftermarket.
 
Η σειρά προϊόντων διεύθυνσης & ανάρτησης
 
Ψαλίδια: Τα Ψαλίδια και τα Συνεμπλόκ Ψαλιδιού της Comline πειρλαμβάνουν και λάστιχα. Διατίθενται με ή χωρίς μπαλάκια και κατασκευάζονται από διάφορα μέταλλα, περιλαμβάνοντας ατσάλι, χυτοσίδηρο και αλουμίνιο.
 
`Aκρα Ζαμφόρ: Κατασκευάζονται από ατσάλι, πλαστικό και αλουμίνιο. Η Comline χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας εξαρτήματα για να εγγυηθεί την απόδοση και εντυπωσιακή ανοχή στη ροπή.
 
Ημίμπαρα & Ακρόμπαρα: Τα Ημίμπαρα και Ακρόμπαρα της Comline κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας, θερμικά επεξεργασμένα υλικά για να προσφέρουν ισορροπία, δύναμη και μεγάλη διάρκεια.
 
Μπαλάκια: Τα Μπαλάκια της Comlineείναι κατασκευασμένα με εξαρτήματα που ελέγχονται αυστηρά για την απόδοση και αντοχή τους και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αυτοκίνησης, προσφέροντας εξαιρετικές ικανότητες σε στατικό και δυναμικό φορτίο.
 
Συνεμπλόκ: Η σειρά καλουπιών από καουτσούκ με μέταλλο της Comlineπαρέχει υψηλή απόδοση.Τα υλικά υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν την ποιότητα της εγκατάστασης ΟΕ ενώ οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται με την τεχνολογία αιχμής εγγυώνται την αξιοπιστία και την απόδοση σε κάθε χιλιόμετρο.
 
ΣετΨαλιδιών: Πρόκειται για μία έτοιμη λύση για τους ιδιοκτήτες συνεργείων δίνοντάς τους την δυνατότητα να παρααγγείλουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο ανταλλακτικών.
 
Γιαπερισσότερεςπληροφορίεςεπισκεφθείτετηνιστοσελίδα της Comline: www.comlinehellas.gr
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός