Δυναμικό παρόν της NOS στην εκδήλωση του Porsche Club Greece

Δυναμικό παρόν της NOS στην εκδήλωση του Porsche Club Greece

Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής NOS Insurance Services υποστήριξε ως Χρυσός Χορηγός τη γιορτή για τα 75 χρόνια της Porsche που διοργάνωσε το PorscheClubGreece.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Το Porsche Club Greece γιόρτασε στη Μαρίνα Φαλήρου τα 75 χρόνια του θρυλικού Γερμανού κατασκευαστή, με μια υπέροχη γιορτή για όλους τους λάτρεις της κορυφαίας εταιρείας, συνδυάζοντας την αυτοκίνηση με τημόδα και τημουσική.
Το παρόν έδωσαν 75 μοναδικά και συλλεκτικά μοντέλα της Porsche, όπως και γνωστές προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας, με την παρουσία γνωστών προσωπικοτήτων από τον χώρο της μόδας και του αθλητισμού, όπως και influencers.

Από τησυγκεκριμένη εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία NÕS Insurance Services, όντας ο Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης, η οποία είχε στήσει το δικό της εντυπωσιακό περίπτερο, ενώ πραγματοποίησε διαγωνισμό με πρώτο βραβείο ένα συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου διάρκειας 12 μηνών.

Η NÕS Insurance Services ιδρύθηκε το 2021 από την οικογένεια Λιάγκα και είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ως ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Η εταιρεία αριθμεί ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών (πάνω από 2.000) με γεωγραφική κάλυψη του 95% της ελληνικής επικράτειας. Διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα τμήματα αποζημιώσεων στην ασφαλιστική αγορά καθώς και ένα in-House σύγχρονο Σύστημα Μηχανοργάνωσης που αναπτύσσεται διαρκώς.

Η NÕS Insurance Services διακρίνεται για τη σύγχρονη οργανωτική δομή της που απαρτίζεται απόεξειδικευμένα στελέχη και έμπειρο προσωπικό. Διαθέτει λειτουργικές διαδικασίες και ξεχωρίζει με το σύγχρονο και ιδιαίτερα φιλικό portal για τους συνεργάτες της, τα γρήγορα αντανακλαστικά της στις εξελίξεις της αγοράς, την άμεση ανταπόκριση και την ευελιξία της.

Οι συνεργάτες της NÕS Insurance Services έχουν στη διάθεσή τους ένα 24ώρο τηλεφωνικό κέντρο για την εξυπηρέτησή τους σε περίπτωση ζημιάς καθώς και για την παροχή βοήθειας, ενώ τα τμήματα της εταιρείας λειτουργούν σε καθημερινή βάση από τις 8:30  έως και τις 21:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως 15:00.

Οι πελάτες της NÕS Insurance Services, που ξεπερνούν ήδη τους 300.000 και αυξάνονται διαρκώς, απολαμβάνουν ταχύτατη εξυπηρέτηση και άμεση αποζημίωση και έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 750 συνεργαζόμενα συνεργεία πανελλαδικά.