Ποία all-season ελαστικά επιτρέπουν το λιγότερο θόρυβο στο εσωτερικό της καμπίνας;

Ποία all-season ελαστικά επιτρέπουν το λιγότερο θόρυβο στο εσωτερικό της καμπίνας;

3 αθόρυβα στο δρόμο, all-season ελαστικά!

9599 Επισκέψεις στο άρθρο

Tα πήγαν περίφημα στις δοκιμασίες του test μα ξεχώρισαν και στην δοκιμασία "θορύβου". 3 all season ελαστικά. Στην 1η θέση το ελαστικό της Goodyear. Στο top 3 Vredestein & Michelin. Aς δούμε αναλυτικότερα.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

All-Season ελαστικά με επιδόσεις σε στεγνό-βρεγμένο και αθόρυβα στο δρόμο

- Vector 4Seasons Gen-3: Premium και αθόρυβο το ελαστικό της Goodyear
- Vredestein Quatrac 5, από τα πιο ήσυχα στο δρόμο(με σκορ 79.7%)
-Στο top3 το ελαστικό της δημοφιλούς Michelin, CrossClimate+
Ανήκει μέσα στα 3 πιο σημαντικά κριτήρια επιλογής ελαστικού το επίπεδο του θορύβου κατά την κύλιση του; Εσείς τι λέτε;

Για πολλούς η άνεση αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατά την οδήγηση. Ωστόσο, λίγοι είναι αυτοί που κατανοούν ποσό σφαιρική και πολυδιάστατη είναι στην πραγματικότητα  η υπόθεση- άνεση σε ένα αυτοκίνητο.

Όσο καλή και να είναι η ανάρτηση ενός αυτοκίνητου, ο οδηγός δεν θα νιώθει άνετα αν το αυτοκίνητο δεν διαθέτει και την κατάλληλη ποιότητα κύλισης στο οδόστρωμα. Παράλληλα, όσο άνετα και πολυτελή μπορεί να είναι τα καθίσματα, αν εντός εσωτερικού περιβάλλοντος εισέρχεται πολύ θόρυβος, τότε η οδηγική εμπειρία υποβαθμίζεται σημαντικά.

Τα ελαστικά σήμερα αναπτύσσονται και εξελίσονται πολυδιάστατα . Έτσι, κάποιος μπορεί να βρει ασφαλή ελαστικά με επιδόσεις στους τομείς που τον ενδιαφέρουν τα οποία ταυτόχρονα επιτρέπουν  σημαντικά μειωμένο θόρυβο εντός της καμπίνας και βελτιωμένη άνεση κατά την οδήγηση.

Εμείς σας παρουσιάζουμε 3 “ήσυχα στον δρόμο” ελαστικά από αυτά που μειώνουν το θόρυβο στο εσωτερικό του αυτοκίνητου και βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία.

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με 82,5% το πιο ήσυχο στον δρόμο! Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

Το ελαστικό της Goodyear αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση all season που προσφέρει και κορυφαία προστασία από το θόρυβο στην καμπίνα.

Το ελαστικό της Goodyear αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση all season που προσφέρει και κορυφαία προστασία από το θόρυβο στην καμπίνα.

    Το Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 αποτελεί ένα All-Season ελαστικό που αποδίδει εξίσου καλά τόσο στις πιο ΅υγρέςΆ συνθήκες  των χειμερινών μηνών όσο και στις υψηλές θερμοκρασίες του οδοστρώματος κατά τους  καλοκαιρινούς μήνες.

    Διαθέτει τεχνολογία κατασκευής που του επιτρέπει κορυφαίες επιδόσεις σε κάθε θερμοκρασία. Συγκεκριμένα, διαθέτει πολύ καλή πρόσφυση στο χιόνι και πολύ καλό κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τα πηγαίνει εξαιρετικά στον άστατο καιρό των χειμερινών μηνών.

    Ταυτόχρονα, τα πάει πολύ καλά και τους θερινούς μήνες καθώς διαθέτει εξαιρετική αποδοτικότητα στο στεγνό οδόστρωμα με τα σημεία που ξεχωρίζουν να είναι ο βελτιωμένος  χειρισμός και η πολύ μικρή απόσταση φρεναρίσματος.

    Αυτό όμως που κάνει το Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 να εντυπωσιάζει και να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ελαστικά είναι ο λιγοστός θόρυβος που επιτρέπει στο εσωτερικό του αυτοκίνητου. Στις σχετικές δοκιμές πέτυχε επιδόσεις 82.5% στο σχετικό τεστ ήχου με αποτέλεσμα να είναι ένα από πιο ήσυχα-και επομένως πιο άνετα- ελαστικά της κατηγορίας.
     

    Vredestein Quatrac 5, καλές επιδόσεις και 79,7% στο test θορύβου

    Πολύ καλή προστασία θορύβου από το ελαστικό της Vredestein με σκορ 79,7% στο test θορύβου!

    Πολύ καλή προστασία θορύβου από το ελαστικό της Vredestein με σκορ 79,7% στο test θορύβου!

      Ακόμα ένα All-Season ελαστικό με εξαιρετικές επιδόσεις στο τομέα του θορύβου είναι το Quatrac 5 της Vredestein. Το ελαστικό κυκλοφορεί σε πολλές διαστάσεις και μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικιλία οχημάτων όπως  σεντάν, crossover, station wagons και άλλα.
       
      Οι σχετικές δοκιμές έδειξαν πως το Vredestein Quatrac 5 μπορεί να ανταπεξέλθει τόσο σε συνθήκες που περιλαμβάνουν βροχή και χιόνι (με περιφερειακές αυλακώσεις και πλευρικές εγκοπές για την εκκένωση νερού και λάσπης από το έμπλαστρο επαφής καθώς και αυλακώσεις για καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι) όπως και σε συνθήκες στεγνού οδοστρώματος (ο εξωλέμβιος ώμος και η περιφερειακή αυλάκωση έχουν σχεδιαστεί για βελτιωμένη ακρίβεια πρόσφυσης).
       
      Αυτό όμως που κάνει το Vredestein Quatrac 5 να ξεχωρίζει είναι  και η πολύ καλή απόδοση στο τομέα του θορύβου εντός της καμπίνας. Μπορεί να μην πιάνει την εξαιρετική απόδοση του Vector 4Seasons Gen-3, ωστόσο το ελαστικό της Vredestein καταφέρνει και αυτό να βελτιώσει την άνεση στο αυτοκίνητο καθώς οι επιδόσεις του στο σχετικό τεστ (79.7%) δείχνει πως ο θόρυβος που πέρασε ήταν ελάχιστος.
       

      Στο top 3 το Michelin CrossClimate+

      Η Michelin προσφέρει και στον τομέα του θορύβου μια πολύ καλή πρόταση,  με το CrossClimate+ που παρέχει πολύ καλά επίπεδα προστασίας θορύβου στο εσωτερικό της καμπίνας.

      Η Michelin προσφέρει και στον τομέα του θορύβου μια πολύ καλή πρόταση, με το CrossClimate+ που παρέχει πολύ καλά επίπεδα προστασίας θορύβου στο εσωτερικό της καμπίνας.

        To All season ελαστικό της Michelin που προτείνουμε για μια ήσυχη και άνετη λύση στο ταξίδι σας είναι το CrossClimate+.   Ένα ιδανικό πάντρεμα μεταξύ των ιδιαιτεροτήτων που χρειάζεται ένα ελαστικό τόσο για το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, το Michelin CrossClimate+ είναι το άνετο ελαστικό για όσους επιθυμούν ένα μοντέλο με την πιστοποίηση του γαλλικού κολοσσού. 

        Τα άκαμπτα μπλοκ πέλματος με τις επικλινείς ακμές, βελτιστοποιούν τα επίπεδα ασφάλειας σε στεγνό οδόστρωμα ενώ σε βρεγμένο οδόστρωμα, το μείγμα γόμας μεγιστοποιεί την πρόσφυση και προσφέρει πολύ καλά επίπεδα κύλισης κατά την οδήγηση.

        Ακόμα και στο χιόνι, το ελαστικό της Michelin τα κατάφερε πολύ καλά καθώς το σχέδιο σκαλίσματος πέλματος σε σχήμα «V» με τρισδιάστατες (3D) αυτομπλοκαριζόμενες εγκοπές χαρίζει στο ελαστικό καλά φρεναρίσματα και πρόσφυση.

        Ως προς το θόρυβο στην καμπίνα, το CrossClimate+ μπορεί να θωρηθεί ως μια από τις κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας καθώς το σκορ του στο τεστ θορύβου άγγιξε το 79.1%, τοποθετώντας στο top-3 των πιο ήσυχων All-season ελαστικών.
         

        Κοινοποίησέ το »
        Σχολίασέ το »

        προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

        Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.