Ξένοιαστο ταξίδι το Πάσχα με την υπογραφή του δικτύου Autofit
Ξένοιαστο ταξίδι το Πάσχα με την υπογραφή του δικτύου Autofit
  • Ξένοιαστο ταξίδι το Πάσχα με την υπογραφή του δικτύου Autofit
  • Ξένοιαστο ταξίδι το Πάσχα με την υπογραφή του δικτύου Autofit

Ξένοιαστο ταξίδι το Πάσχα με την υπογραφή του δικτύου Autofit

18593 Επισκέψεις στο άρθρο

- Απαραίτητος ο έλεγχος πριν το ταξίδι του Πάσχα
- Το δίκτυο που αξίζει να εμπιστευτείς για αξιόπιστο και ποιοτικό service
- Δυνατότητα για online ραντεβού όλο το 24ωρο από όπου κι αν βρίσκεσαι
- 30 χρόνια σε ανοδική πορεία

VAG DYNAMICS BY KOLIAS
ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. - ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΙΩΝΙΑ

Απαραίτητος ο έλεγχος πριν το ταξίδι του Πάσχα

Στο πνεύμα των ημερών, πολλοί σχεδιάζουν να «αποδράσουν» το Πάσχα για άλλους προορισμούς. Ο καλός καιρός είναι σύμμαχος προκειμένου να γίνουν πιο ευνοϊκές οι προϋποθέσεις ενός ταξιδιού, ωστόσο η μεγαλύτερη προτεραιότητα όλων πρέπει να είναι η ασφάλεια στη διαδρομή.  
ΚατΆ επέκταση ο προληπτικός έλεγχος και η συντήρηση είναι παράγοντες που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήνονται στην τύχη, καθώς - ανεξάρτητα από τον αριθμό χιλιομέτρων που γράφει το κοντέρ – οφείλουμε να διασφαλίσουμε πως το αυτοκίνητό μας δεν πρόκειται να εμφανίσει τυχόν προβλήματα
Με αυτό ως δεδομένο λοιπόν, προτού αναχωρήσουμε για τον προορισμό μας, θα περάσουμε πρώτα μια επίσκεψη για service από το συνεργείο, προκειμένου να εξασφαλίσουμε πως ο συμπλέκτης, τα φρένα, η πίεση των ελαστικών, το νερό και τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων (για να έχουμε καλή ορατότητα σε περίπτωση βροχής), τα φώτα, τα λάδια, το σύστημα κλιματισμού κ.ο.κ. θα βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας.

Το δίκτυο που αξίζει να εμπιστευτείς για αξιόπιστο και ποιοτικό service

Με βάση όλα τα παραπάνω και λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντικό είναι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ώστε να ταξιδέψουμε ξένοιαστοι, πρέπει να επιλέξουμε το κατάλληλο συνεργείο, στο οποίο θα εμπιστευτούμε το αυτοκίνητό μας και την ασφάλειά μας.     
Πηγαίνοντας για service σε κάποιο από τα κέντρα συντήρησης της Autofit, λοιπόν, θα συναντήσεις εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς, με τεχνογνωσία πάνω σε κάθε μάρκα και κάθε μοντέλο. Ακόμα περισσότερο, ο πελάτης που επισκέπτεται κάποιο από τα συνεργεία του δικτύου Autofit μπορεί να είναι σίγουρος ότι το αυτοκίνητό του θα συντηρηθεί σύμφωνα με τις επιταγές του κατασκευαστή, καθώς οι μηχανικοί εδώ διαθέτουν την εμπειρία και τη γνώση να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις κάθε οχήματος. Εξ ου και η διαρκής εκπαίδευσή τους, που καλύπτει όλο το φάσμα δεδομένων κάθε προηγμένου τεχνολογικά συστήματος.



Ακόμα περισσότερο, ο διαγνωστικός εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας στις εξουσιοδοτημένες μονάδες της Autofit, παρέχει τα εχέγγυα στους μηχανικούς να επισκευάσουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα, με βάση πάντοτε τις επίσημες προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας. Το ίδιο ισχύει και με τα ανταλλακτικά που θα τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο, τα οποία είναι επίσης πιστοποιημένα και έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα, δεδομένου πως είναι πρώτης τοποθέτησης και προέρχονται από κορυφαίους προμηθευτές. Συνέπεια τούτου, είναι ο πελάτης να διατηρεί εξ ολοκλήρου την αυθεντικότητα του οχήματός του, δίχως να επηρεάζεται η επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Δυνατότητα για online ραντεβού όλο το 24ωρο από όπου κι αν βρίσκεσαι

Στην περίοδο της ηλεκτρονικής εποχής, όπου σχεδόν τα πάντα μπορούν να γίνουν ψηφιακά μπροστά από μια οθόνη, το προνόμιο της οικονομίας χρόνου δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Στο πνεύμα της εποχής, λοιπόν, η Autofit αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της, παρέχοντας άνεση και ευελιξία, μέσα από τη δυνατότητα της εφαρμογής της για κλείσιμο online ραντεβού.
ΚατΆ αυτόν τον τρόπο, είτε μέσω smartphone είτε μέσω lap top είτε μέσω οποιασδήποτε άλλης συσκευής, μπορούμε να κλείσουμε διαδικτυακά το ραντεβού μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες της εβδομάδα για τη συντήρηση του οχήματός μας, απΆ όπου και αν βρισκόμαστε και όπου και αν μας εξυπηρετεί.

30 χρόνια σε ανοδική πορεία

Η ιστορία της Autofit ξεκινάει από το 1994 στη Γερμανία, ενώ πλέον έχει αναχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργείων πανευρωπαϊκά με περισσότερους από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες. Παράλληλα στην Ελλάδα, οι αντίστοιχες μονάδες είναι ήδη 58 και αναμένεται σύντομα να ξεπεράσουν τις 60.
 
 
Site:  https://www.autofit.gr/