Πώς προσθέτεις αξία, γλιτώνεις χρήμα & χρόνο με… mothercare Mercedes!
Πώς προσθέτεις αξία, γλιτώνεις χρήμα & χρόνο με… mothercare Mercedes!
  • Πώς προσθέτεις αξία, γλιτώνεις χρήμα & χρόνο με… mothercare Mercedes!
  • Πώς προσθέτεις αξία, γλιτώνεις χρήμα & χρόνο με… mothercare Mercedes!

Πώς προσθέτεις αξία, γλιτώνεις χρήμα & χρόνο με… mothercare Mercedes!

16986 Επισκέψεις στο άρθρο

- Έλεγχος 100 σημείων! Για Mercedes μεταχειρισμένο
- Παίρνουν και σφραγίδα-πιστοποίηση πως είναι «αστέρια».
- Αν είναι 6+ ετών και θέλεις service, έχεις ως 38% έκπτωση.
- Σου κάνουν όλα τα ΚΤΕΟ check για να περάσεις σίγουρα.

Ο καλός έλεγχος κρατά την αξία του αυτοκινήτου

Όλοι γνωρίζουμε πως η ασφάλεια, η επιδόσεις και η βέλτιστη λειτουργία ενός αυτοκινήτου, βασίζονται στη σωστή συντήρηση. Όμως πέρα από τη συντήρηση υπάρχουν και οι έλεγχοι που σχεδιάζονται από τα AfterSales τμήματα κάθε μάρκας, ο οποίος προλαμβάνει τυχόν μελλοντικά ζητήματα που προκύπτουν από την χρήση.

Ο σωστός έλεγχος λοιπόν, εξετάζει και την παραμικρή λεπτομέρεια της σωστής λειτουργίας του οχήματος. Πρέπει να γίνεται από καταρτισμένους τεχνικούς (οι οποίοι έχουν πρόσβαση και σε όλες τις τεχνικές troubleshooting βάσεις με το know how της μάρκας). Να λαμβάνει υπΆ όψη τις εποχικές ειδικές συνθήκες (άλλες οι προτεραιότητες ελέγχου και πρόληψης το καλοκαίρι – άλλες το φθινόπωρο).

 Έτσι λοιπόν θα μπορέσουν  -αν υπάρξουν ευρήματα-  να γίνουν και οι πιθανές επισκευές/αντικαταστάσεις/ρυθμίσεις στο αυτοκίνητό σας, εξαλείφοντάς ένα τυχόν πρόβλημα εν τη γενέσει του. Παράλληλα ο έλεγχος είναι και η πιο σημαντική ενέργεια προστιθέμενης αξίας που μπορείτε να έχετε και στην περίπτωση που έχετε πρόθεση να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο όχημα (σας γλιτώνει χρήματα και …μπελάδες).
 
Κάθε εταιρεία λοιπόν που έχει ως στόχο την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την ικανοποίηση του κατόχου, σχεδιάζει ένα ολοκληρωμένο πλάνο εποχικών και ειδικών ελέγχων που υλοποιείται από το εκπαιδευμένο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της. Φυσικά θεωρούμε δεδομένο πως οι τεχνικοί/μηχανικοί της μάρκας, είναι άρτια καταρτισμένοι, καθώς εκπαιδεύονται πάνω στα μοντέλα της φίρμας, κάνοντας δια βίου σεμινάρια πάνω στην εξέλιξη των αυτοκινήτων και στις ανάγκες τους. Αυτό δείχνει να το έχει στα assets της η Mercedes-Benz καθώς αν ρίξετε μια ματιά στις αναφορές κατόχων του AutoCheck, είναι η premium μάρκα με τις λιγότερες αρνητικές αναφορές (παρότι οι premium αγοραστές είναι πάντα οι πιο απαιτητικοί), ας δούμε λοιπόν πως έχει οργανώσει το πλάνο ελέγχων της.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES