ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Falken λανσάρει το νέο Euroall Season AS220 Pro
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Falken λανσάρει το νέο Euroall Season AS220 Pro

1.130 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2024)

- Είναι το νέο allseason (4 εποχών) της Falken
- Πάει και σε χιόνι (ως 10 cm) χωρίς αλυσίδες
- Σε υψηλές ταχύτητες, πατάει το max της επιφάνειας του στο οδόστρωμα (είναι σταθερό)
- Έρχεται σε 46 μεγέθη και διαμέτρους από 17- 21 ίντσες

Είναι το νέο allseason (4 εποχών) της Falken

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για ελαστικά 4 εποχών (allseason), η Falken παρουσίασε την νέα της πρόταση, το Euroall Season AS220 Pro, που αναπτύχθηκε για τοποθέτηση σε οχήματα υψηλών επιδόσεων με στόχο μια ισορροπημένη απόδοση σε όλες τις (καιρικές) συνθήκες οδήγησης.

Πάει και σε χιόνι (ως 10 cm) χωρίς αλυσίδες

Η ανάπτυξη του συγκεκριμένου ελαστικού επικεντρώθηκε σε καλύτερες χειμερινές επιδόσεις, με δοκιμές που διεξήχθησαν σε χειμερινά συνθήκες test,  για να διασφαλιστεί ότι παρέχει την απαιτούμενη πρόσφυση σε χιονισμένους δρόμους. Το πέλμα του νέου ελαστικού διαθέτει βελτιστοποιημένη εσωτερική επιφάνεια λειτουργίας για χρήση σε χιόνι και λάσπη. Ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει ομοιόμορφο εξωτερικό ώμο και δύο φαρδιές αυλακώσεις πέλματος που διατρέχουν την περιφέρεια του ελαστικού για να παρέχουν αποστράγγιση νερού και να μειώνουν την πιθανότητα υδρολίσθησης (aquaplaning). Επιπλέον, οι βαθμιδωτές αυλακώσεις του πέλματος διαθέτουν στο εσωτερικό τους μια ειδική διαμόρφωση για να παρέχουν περαιτέρω πρόσφυση κατά την επιτάχυνση ή το φρενάρισμα στο χιόνι.

Σε υψηλές ταχύτητες, πατάει το max της επιφάνειας του στο οδόστρωμα (είναι σταθερό)

Η Falken βελτιστοποίησε επίσης τον σχεδιασμό του EuroallSeason AS220 Pro με επανασχεδιασμένο περίγραμμα. Η κατασκευή του ελαστικού αποτρέπει την παραμόρφωση της επιφάνειας κύλισης όταν το αυτοκίνητο ταξιδεύει με υψηλές ταχύτητες, ώστε να πατάει με το maximum της επιφάνειας του στο οδόστρωμακαι να είναι πιο σταθερό στον αυτοκινητόδρομο. Η Falken εφάρμοσε επίσης την τεχνολογία σχεδιασμού 4D NANO, η οποία, όπως αναφέρει η εταιρεία, μειώνει το ποσοστό φθοράς και παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, σύμφωνα με την Falken, το ελαστικό θα συμβάλει και στη μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα -CO2, ένα «παγκόσμιο στοίχημα» μα και ένα σημαντικό κίνητρο για τοποθέτηση του συγκεκριμένου ελαστικού ως «1ης τοποθέτησης» σε οχήματα μαρκών που κυνηγάνε τους στόχους της μείωσης των ρύπων τους.

Έρχεται σε 46 μεγέθη και διαμέτρους από 17- 21 ίντσες

Το Euroall Season AS220 Pro θα είναι διαθέσιμο σε 46 μεγέθη που καλύπτουν διαμέτρους από 17 έως 21 ιντσών, προφίλ που κυμαίνεται από 35 έως 65 και με δείκτη ταχύτητας V (έως 240 χλμ./ώρα) και W (έως 270 χλμ./ώρα). 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI